دانلود گزارش کارآفرینی طرح کسب و کار

طرح گسب و کار طرح توجیهی گزارش کارآفرینی

دانلود گزارش کارآفرینی طرح کسب و کار

طرح گسب و کار طرح توجیهی گزارش کارآفرینی

پروژه کارآفرینی غذای کودک

1- 1 مقدمه : 

یک برنامه غذایی مناسب باید کلیه مواد مغذی (مواد نشاسته ای ، پروتئینی ،چربی ،ویتامین ها و املاح) را به نسبت های متعادل در اختیار کودک قرار دهد تا انرژی مورد نیاز او که معمولاَ بر اساس صد کیلو کالری به ازای هر کیلوگرم وزن بدن است ،تامین شود. معمولاَ 50 درصد انرژی مورد نیاز کودک از مواد قندی ،30 درصد از مواد چربی و حدود 20 درصد از مواد پروتئینی به دست می آید . بدیهی است بر حسب عادات مختلف غذایی و افزایش وزن کودک ،نسبت های فوق بین 5 تا 10 درصد قابل تغییر هستند.  غذای کودکان یک تا دوساله باید کم حجم ولی مقوی مناسب و شامل همه ی گروه های غذایی باشد . غذای کودک می تواند بر حسب اشتهای او افزایش یابد. 

 موضوع:

پروژه کارآفرینی تولید غذای کودک

فهرست مطالب

 فصل اول - کلیات

 1- 1 مقدمه

1 – 2 نام کامل پروژه و محل اجرای آن

محل اجرا

1 – 3 – مشخصات متقاضیان

1 – 4 – دلایل انتخاب پروژه

1 – 5 میزان مفید بودن پروژه برای جامعه

1 – 6 - وضعیت و میزان اشتغالزایی

تاریخچه و سابقه مختصر پروژه

اهمیت غذای کودک

نکاتی برای حفظ ایمنی غذای کودک

تغذیه تکمیلی

مجوز های قانونی

مراحل صدور جواز تاسیس

شرایط عمومی متقاضیان ( اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی ) دریافت جواز تاسیس   

1-   اشخاص حقیقی

2-   اشخاص حقوقی

مدارک مورد نیاز

اصلاحیه جواز تاسیس

تعریف

صدور پروانه بهره برداری

مراحل صدور توسعه پروژه

 فصل دوم - روش انجام کار

 گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه

بازدید از  محل تولید غذای کودک

جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده

فهرست تجهیزات مورد نیاز و برآورد قیمت آنها

مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار

حقوق و دستمزد پرسنل غیر تولیدی

حقوق و دستمزد پرسنل تولیدی

روشهای بازاریابی و تبلیغات جهت ( جهت جذب مشتریان)

 فصل سوم - امور مالی پروژه

 1- سرمایه گذاری ثابت پروژه

1-1- زمین محل اجرای پروژه

2-1- محوطه سازی

3-1- ساختمان ها

4-1- تأسیسات و تجهیزات

5-1- ماشین آلات و تجهیزات و وسایل آزمایشگاهی

6-1- وسایل نقلیه و وسایل حمل و نقل داخل کارخانه

7-1- تجهیزات اداری و کارگاهی

8-1- هزینه های قبل از بهره برداری

جدول هزینه های ثابت پروژه

2- هزینه های جاری پروژه

1-2- حقوق و دستمزد

حقوق و دستمزد پرسنل غیر تولیدی

حقوق و دستمزد پرسنل تولیدی

2-2- مواد اولیه و بسته بندی

3-2- هزینه سوخت و انرژی

4-2-استهلاک و تعمیر و نگهداری

جدول هزینه های جاری پروژه

جدول هزینه های ثابت و متغیر تولید

سرمایه در گردش

جدول سرمایه گذاری

ظرفیت تولید

قیمت فروش واحد

فروش کل

قیمت تمام شده هر واحد تولید

محاسبه نقطه سر به سر

میزان فروش در نقطه سر به سر

سود ناویژه

محاسبه سود ویژه

سود عملیاتی

سود ویژه قبل از کسر مالیات

نرخ برگشت سرمایه

دوره برگشت سرمایه

 

فصل چهارم - جمع بندی – نتیجه گیری و پیشنهادات

 

نتایج حاصله از اجرای پروژه

1- 1 مقدمه : 

یک برنامه غذایی مناسب باید کلیه مواد مغذی (مواد نشاسته ای ، پروتئینی ،چربی ،ویتامین ها و املاح) را به نسبت های متعادل در اختیار کودک قرار دهد تا انرژی مورد نیاز او که معمولاَ بر اساس صد کیلو کالری به ازای هر کیلوگرم وزن بدن است ،تامین شود. معمولاَ 50 درصد انرژی مورد نیاز کودک از مواد قندی ،30 درصد از مواد چربی و حدود 20 درصد از مواد پروتئینی به دست می آید . بدیهی است بر حسب عادات مختلف غذایی و افزایش وزن کودک ،نسبت های فوق بین 5 تا 10 درصد قابل تغییر هستند.  غذای کودکان یک تا دوساله باید کم حجم ولی مقوی مناسب و شامل همه ی گروه های غذایی باشد . مقدار غذای کودک می تواند بر حسب اشتهای او افزایش یابد. 

از آنجا که حس کنجکاوی کودک جهت آشنا شدن با دنیای خارج تاثیر زیادی بر اشتهای او می گذارد ، این امر ایجاب می کند که وعده های غذایی او شامل سه وعده ی اصلی و دو تا سه میان وعده باشد . وعده های اصلی باید مقوی و پر انرژی بوده و میان وعده ها مناسب و مکمل وعده های اصلی باشند. 

البته نباید فراموش کنیم که در این سن کودک هنوز با شیر مادر تغذیه می شود تا بخشی از انرژی و مواد مغذی مورد نیاز او از این طریق در اختیارش قرار گیرد.

 1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :

تولید غذای کودک

 محل اجرا :

 1 – 3 – مشخصات متقاضیان :

نام نام خانوادگی مدرک تحصیلی  تلفن

 1 – 4 – دلایل انتخاب طرح :

توجه به خودکفایی این صنعت و همجنین نیاز بازار داخلی به تولید این محصول با توجه به این که تولید غذای کودک می تواند به رشد و شکوفایی اقتصادی کشور کمکی هر چند کوچک نماید و با در نظر گرفتن علاقه خود به فعالیت های تولیدی این طرح را برای اجرا انتخاب کرده ام.

 1 – 5 میزان مفید بودن طرح برای جامعه :

این طرح از جهات گوناگون برای جامعه مفید است ، شکوفایی اقتصادی و خودکفایی در تولید یکی از محصولات ، سوددهی و بهبود وضعیت اقتصادی ، اشتغالزایی ، استفاده از نیروی انسانی متخصص در پرورش کالای داخلی و بهره گیری از سرمایه ها و داشته های انسانی در بالندگی کشور .

 1 – 6  - وضعیت و میزان اشتغالزایی :

تعداد اشتغالزایی این طرح 19  نفر میباشد .

 تاریخچه و سابقه مختصر طرح :

منظور از مقوی کردن غذای کودک این است که انرژی غذای کودک بیشتر شود. بخصوص، کودکانی که دچار اختلال رشد شده اند باید انرژی بیشتری دریافت کنند. برای اینکه انرژی غذای کودک بیشتر شود براساس سن کودک در هر زمان می توان به غذای او موادی اضافه نمود.

برای مقوی کردن می توان به غذای کودک آرد یا روغن مایع اضافه نمود. به هر وعده غذای کودک‌ "صبحانه، ناهار، شام" حدود یک تا دو قاشق مرباخوری روغن مایع یا کره آب شده اضافه نمایید.

 چگونه می توان غذای کودک را مغذی کرد؟

منظور از مغذی کردن، اضافه نمودن موادی است که علاوه بر انرژی، مقدار پروتئین، ویتامین ها و املاح غذای کودک را بیشتر می کند.

 مواد غذایی پروتئینی برای رشد کودک ضروری اند. برای اینکه پروتئین غذای کودک بیشتر شود می توانید:

-   حتی الامکان مقداری گوشت بصورت تکه ای یا چرخ کرده (مانند گوشت مرغ، ماهی، گوسفند و گوساله) به غذای کودک اضافه کنید.

-   حبوبات مثل نخود، لوبیا، عدس، ماش منبع خوبی از پروتئین هستند. با شروع 9 ماهگی برای تأمین پروتئین مورد نیاز کودک حبوبات کاملا" پخته و له شده به سوپ کودک اضافه کنید.

-   افزودن تخم مرغ به غذای کودک می تواند پروتئین غذای کودک را بیشتر کند. برای مثال، تخم مرغ آب پز را داخل پوره سیب زمینی و یا سوپ کودک، بعد از طبخ آن رنده کنید. (در مورد کودکان زیر یکسال باید فقط زرده تخم مرغ به کودک داده شود).

پروژه توجیهی  تولید غذای کودک

پروژه کارآفرینی تولید پوشال

1- 1 مقدمه : 
پوشال در کولر های آبی یکی از اجزایی است که در سال یکبار نیاز به تعویض دارد ، استفاده بسیار زیاد از کولر های آبی در ایران تولید پوشال کولر را به یک صنعت سودآور تبدیل کرده است ، به دلیل استفاده از این نوع کولر در ایران بیش‌تر از هر جای دیگری در جهان، گاه این نوع کولرها با عنوان کولر ایرانی شناخته می‌شوند. 
قدیمی‌ترین نمونهٔ کولر آبی در جهان، که همان بادگیر است در حدود هزاران سال پیش در ایران اختراع شد. کارکرد بادگیرها به این ترتیب می‌باشد که هوای جاری بیرون از خانه را به داخل خود می‌کشد و با تشت‌های آبی که درونش تعبیه شده، هوا را خنک و سبک کرده و به داخل خانه هدایت می‌کند.

 

موضوع:

پروژه کارآفرینی تولید پوشال کولر

فهرست مطالب

فصل اول - کلیات

 

1- 1 مقدمه

1 – 2 نام کامل پروژه و محل اجرای آن

محل اجرا

1 – 3 – مشخصات متقاضیان

1 – 4 – دلایل انتخاب پروژه

1 – 5 میزان مفید بودن پروژه برای جامعه

1 – 6 - وضعیت و میزان اشتغالزایی

تاریخچه و سابقه مختصر پروژه

ساختمان موتور کولر آبی

مجوز های قانونی

مراحل صدور جواز تاسیس

شرایط عمومی متقاضیان ( اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی ) دریافتجواز تاسیس   

1-   اشخاص حقیقی

2-   اشخاص حقوقی

مدارک مورد نیاز

اصلاحیه جواز تاسیس

تعریف

صدور پروانه بهره برداری

مراحل صدور توسعه پروژه

 

فصل دوم - روش انجام کار

 

گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه

بازدید از  محل تولید پوشال کولر

جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده

فهرست تجهیزات مورد نیاز و برآورد قیمت آنها

مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار

حقوق و دستمزد پرسنل غیر تولیدی

حقوق و دستمزد پرسنل تولیدی

روشهای بازاریابی و تبلیغات جهت ( جهت جذب مشتریان)

 

فصل سوم - امور مالی پروژه

 

1- سرمایه گذاری ثابت پروژه

1-1- زمین محل اجرای پروژه

2-1- محوطه سازی

3-1- ساختمان ها

4-1- تأسیسات و تجهیزات

5-1- ماشین آلات و تجهیزات و وسایل آزمایشگاهی

6-1- وسایل نقلیه و وسایل حمل و نقل داخل کارخانه

7-1- تجهیزات اداری و کارگاهی

8-1- هزینه های قبل از بهره برداری

جدول هزینه های ثابت پروژه

2- هزینه های جاری پروژه

1-2- حقوق و دستمزد

حقوق و دستمزد پرسنل غیر تولیدی

حقوق و دستمزد پرسنل تولیدی

2-2- مواد اولیه و بسته بندی

3-2- هزینه سوخت و انرژی

4-2-استهلاک و تعمیر و نگهداری

جدول هزینه های جاری پروژه

جدول هزینه های ثابت و متغیر تولید

سرمایه در گردش

جدول سرمایه گذاری

ظرفیت تولید

قیمت فروش واحد

فروش کل

قیمت تمام شده هر واحد تولید

محاسبه نقطه سر به سر

میزان فروش در نقطه سر به سر

سود ناویژه

محاسبه سود ویژه

سود عملیاتی

سود ویژه قبل از کسر مالیات

نرخ برگشت سرمایه

دوره برگشت سرمایه

 

فصل چهارم - جمع بندی – نتیجه گیری و پیشنهادات

 

نتایج حاصله از اجرای پروژه

1- 1 مقدمه : 

پوشال در کولر های آبی یکی از اجزایی است که در سال یکبار نیاز به تعویض دارد ، استفاده بسیار زیاد از کولر های آبی در ایران تولید پوشال کولر را به یک صنعت سودآور تبدیل کرده است ، به دلیل استفاده از این نوع کولر در ایران بیش‌تر از هر جای دیگری در جهان، گاه این نوع کولرها با عنوان کولر ایرانی شناخته می‌شوند. 

قدیمی‌ترین نمونهٔ کولر آبی در جهان، که همان بادگیر است در حدود هزاران سال پیش در ایران اختراع شد. کارکرد بادگیرها به این ترتیب می‌باشد که هوای جاری بیرون از خانه را به داخل خود می‌کشد و با تشت‌های آبی که درونش تعبیه شده، هوا را خنک و سبک کرده و به داخل خانه هدایت می‌کند.

 

1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :

تولید پوشال کولر

 

محل اجرا :

 

1 – 3 – مشخصات متقاضیان :

نام نام خانوادگی مدرک تحصیلی  تلفن

 

 

1 – 4 – دلایل انتخاب طرح :

توجه به خودکفایی این صنعت و همجنین نیاز بازار داخلی به تولید این محصول با توجه به این که تولید پوشال کولر می تواند به رشد و شکوفایی اقتصادی کشور کمکی هر چند کوچک نماید و با در نظر گرفتن علاقه خود به فعالیت های تولیدی این طرح را برای اجرا انتخاب کرده ام.

 

1 – 5 میزان مفید بودن طرح برای جامعه :

این طرح از جهات گوناگون برای جامعه مفید است ، شکوفایی اقتصادی و خودکفایی در تولید یکی از محصولات ، سوددهی و بهبود وضعیت اقتصادی ، اشتغالزایی ، استفاده از نیروی انسانی متخصص در پرورش کالای داخلی و بهره گیری از سرمایه ها و داشته های انسانی در بالندگی کشور .

 

1 – 6  - وضعیت و میزان اشتغالزایی :

تعداد اشتغالزایی این طرح 20  نفر میباشد .

تاریخچه و سابقه مختصر طرح :

از آنجایی کولرهای آبی در پشت بام نصب می‌شوند، باید از نظر استحکام در محلی گذاشته شوند که در سقف ایجاد لرزش و صدا ننمایند. مثلا آنها را نباید روی ستونها یا نزدیک دیوارها قرار داد. محل قرار گرفتن کانالهای کولر باید از قبل پیش بینی شده باشد، که در روی پشت بام ورودی کانال از طریق اطاقک سیمانی توسط برزنت به کولر متصل گردد. در قسمت زیر کولر معمولا یک قاب فلزی چهار پایه به ارتفاع حدود 30 سانتیمتر قرار داده می‌شود. 

پروژه کارآفرینی تجهیز دفتر خدماتی

1- 1 مقدمه : 
در گذشته که غالب بیماری‌ها، بیماری‌های ساده (مانند بیماری‌های عفونی تک ارگانیسمی) بود و رویکرد به آنان نیز رویکردهای ساده ای بوده اند و اقدامات و مداخلات ممکن نیز محدود بودند، رویکردهای تشخیصی و درمانی ، چندان پیچیده نبودند و گزینه‌های زیادی پیش روی پزشکان نبود. در دهه‌های اخیر تغییراتی در وضعیت نظام سلامت بوجود آمد که مسائل آن را پیچیده‌تر از گذشته می سازد . این تغییرات را می توان در عنوان‌های زیر طبقه‌بندی کرد.

 

موضوع:

پروژه کارآفرینی تجهیز مرکز خدمات بالینی در منزل به صورت شبانه روزی

فهرست مطالب

فصل اول - کلیات 

 1- 1 مقدمه 

1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن 

محل اجرا 

1 – 3 – مشخصات متقاضیان 

1 – 4 – دلایل انتخاب طرح 

1 – 5 میزان مفید بودن طرح برای جامعه 

1 – 6 - وضعیت و میزان اشتغالزایی 

تاریخچه و سابقه مختصر طرح 

مجوز های قانونی 

مراحل صدور جواز تاسیس 

شرایط عمومی متقاضیان ( اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی ) دریافتجواز تاسیس

1-   اشخاص حقیقی 

2-   اشخاص حقوقی 

مدارک مورد نیاز

اصلاحیه جواز تاسیس 

تعریف

صدور پروانه بهره برداری 

مراحل صدور توسعه طرح 

 

فصل دوم - روش انجام کار 

 گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه 

بازدید از  محل تجهیز مرکز خدمات بالینی در منزل به صورت شبانه روزی

جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده 

فهرست تأسیسات مورد نیاز و برآورد قیمت آنها 

مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار 

روشهای بازاریابی و تبلیغات جهت ( جهت جذب مشتریان)

 

فصل سوم - امور مالی طرح 

 1- سرمایه گذاری ثابت طرح 

1-1- محل اجرای طرح 

2-1- تأسیسات 

3-1-وسایل نقلیه 

4-1- تأسیسات اداری 

5-1- هزینه های قبل از بهره برداری 

6-1- تجهیزات پزشکی 

جدول هزینه های ثابت طرح 

2- هزینه های جاری طرح 

1-2- ساختمان 

2-2- مواد مصرفی 

3-2- حقوق و دستمزد 

4-2- تعمیر و نگهداری 

5-2- هزینه استهلاک 

6-2- هزینه سوخت و انرژی 

جدول هزینه های جاری طرح 

سرمایه در گردش (برای دوره یک ماهه) 

جدول سرمایه گذاری 

درآمد 

برآورد هزینه های عملیاتی و غیرعملیاتی 

پیش بینی مالی طرح 

محاسبه نقطه سربه سر ( در 100% تولید)

 

فصل چهارم - جمع بندی – نتیجه گیری و پیشنهادات 

 نتایج حاصله از اجرای طرح 

 

1- 1 مقدمه : 

در گذشته که غالب بیماری‌ها، بیماری‌های ساده (مانند بیماری‌های عفونی تک ارگانیسمی) بود و رویکرد به آنان نیز رویکردهای ساده ای بوده اند و اقدامات و مداخلات ممکن نیز محدود بودند، رویکردهای تشخیصی و درمانی ، چندان پیچیده نبودند و گزینه‌های زیادی پیش روی پزشکان نبود. در دهه‌های اخیر تغییراتی در وضعیت نظام سلامت بوجود آمد که مسائل آن را پیچیده‌تر از گذشته می سازد . این تغییرات را می توان در عنوان‌های زیر طبقه‌بندی کرد.

1. تغییر در بار بیماری‌ها 

2. افزایش بار مداخلات 

3. گسترش روز افزون دانش پزشکی 

4. تغییر نگرش و انتظارات بیماران از خدمات بالینی 

5. تأثیر شرایط مختلف اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و نژادی بر چگونگی ارائه خدمت و نتایج و پیآمد‌های آنها 

 

 

1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :

تجهیز مرکز خدمات بالینی در منزل به صورت شبانه روزی

 

محل اجرا :

 

 

1 – 3 – مشخصات متقاضیان :

نام نام خانوادگی مدرک تحصیلی  تلفن

 

 

1 – 4 – دلایل انتخاب طرح :

افزایش سطح بهداشت و سلامت شهروندان اثر مستقیمی بر شاخص های اقتصادی جامعه دارد. چنانچه افراد جامعه قادر باشند به راحتی به فعالیت اقتصادی اجتماعی بپردازند رشد اقتصادی شتاب فزاینده ای را تجربه خواهد کرد. 

 

1 – 5 میزان مفید بودن طرح برای جامعه :

اجرای چنین طرح هایی ضمن آنکه کمک شایان به بهبود سطح بهداشت همگانی است، زمینه مناسب برای اشتغال به کار دانش آموختگان علوم پزشکی از قبیل پزشکان عمومی و متخصصین رشته های مختلف پزشکی، علوم آزمایشگاهی پرستار، بهیار و ...را فراهم می آورد. ضمن اینکه با توجه به درصد بالایی از فارغ التحصیلان این رشته ها خصوصاً پزشکی و پرستاری را بانوان تشکیل می دهند، این طرح می تواند به وسیله بانوان متخصص نیز به مرحله اجرا در آید.

 

1 – 6  - وضعیت و میزان اشتغالزایی :

تعداد اشتغالزایی این طرح 27 نفر میباشد .

 

تاریخچه و سابقه مختصر طرح :

«تعالی خدمات بالینی به مجموعه برنامه‌ها، استراتژی‌ها و اقداماتی گفته می‌شود که هدف از آنها استانداردسازی و ارائه خدمات بالینی با بیشترین اثربخشی و کمترین هزینه و عوارض ممکن می‌باشد.»

تعالی خدمات بالینی شامل دو بخش است: 

-         توسعه دانش نظری مشتمل بر مدیریت دانش در عرصه بالینی (Clinical Knowledge Management)

-         برنامه‌ریزی‌‌های اجرایی و عملیاتی ارتقای کیفیت فرآیندها و پیآمدهای بالینی. 

بخش اول استانداردهای عملکرد بالینی و بهترین تصمیمات و سیاستگذاری‌ها در سطوح مختلف ارائه خدمات بالینی را مشخص می‌کند و بخش دوم سازمان‌های مختلف بخش سلامت را به سمت اجرای سیاست‌ها و استانداردهای مشخص شده، پیش می‌برد.

چنانچه بخواهیم این تقسیم‌بندی را ریزتر کنیم، می¬توان آن را به هشت حوزه تقسیم کرد که عبارتند از

دانلود پروژه دفتر خدماتی


پروژه کارآفرینی بهره برداری از معدن سنگ فلدسپات

1- 1 مقدمه : 
فِلدِسپاتها مهم‌ترین کانیهای سنگی آذرین بشمار می‌آیند. فلدسپاتها به سه گروه کلسیک، پتاسیک و سدیک تقسیم‌بندی می‌شوند. آنورتیت به فرمول شیمیایی (CaAl2Si2O8) فلدسپات نوع کلسیک است و آلبیت به فرمول شیمیایی (NaAlSi3O8) فلدسپات نوع سدیک و پتاسیم فلدسپات به فرمول شیمیایی (KAlSi3O8) فلدسپات نوع پتاسیک آن است.چندریختیهای پتاسیم فلدسپات عبارت‌اند از: سانیدین، ارتوکلاز، میکروکلین و آدولاریا. آنورتیت و آلبیت به این امتیاز که می‌توانند جانشین شوند و در ساختمان کانی پلاژیوکلاز شرکت می‌کنند، میان فلدسپات سدیم (آلبیت) و فلدسپات پتاسیم، جانشینی محدرودی وجود دارد و فلدسپاتهای این سری به انواع آلکانی فلدسپاتها شهرت دارند. فلدسپاتها مهمترین کانیهای سنگی آذرین محسوب می‌شوند. فلدسپاتها به سه گروه کلسیت ، پتاسیک و سدیک تقسیم‌بندی می‌شوند.

 

موضوع:

پروژه کارآفرینی بهره برداری از معدن سنگ فلدسپات

فهرست مطالب

فصل اول - کلیات

 

1- 1 مقدمه

1 – 2 نام کامل پروژه و محل اجرای آن

محل اجرا

1 – 3 – مشخصات متقاضیان

1 – 4 – دلایل انتخاب پروژه

1 – 5 میزان مفید بودن پروژه برای جامعه

1 – 6 - وضعیت و میزان اشتغالزایی

تاریخچه و سابقه مختصر پروژه

ساختار فلدسپاتها

ترکیب فلدسپاتها

موارد مصرف فلدسپاتها

میکروکلین

ارتوکلاز

سانیدین

فلدسپاتهای پلاژیوکلاز

موارد مصرف فلدسپاتها

مجوز های قانونی

مراحل صدور جواز تاسیس

شرایط عمومی متقاضیان ( اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی ) دریافتجواز تاسیس

1-   اشخاص حقیقی

2-   اشخاص حقوقی

مدارک مورد نیاز

اصلاحیه جواز تاسیس

تعریف

صدور پروانه بهره برداری

مراحل صدور توسعه پروژه

 

فصل دوم - روش انجام کار

 

گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه :

بازدید از  محل بهره برداری از معدن سنگ فلدسپات

جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده :

فهرست تأسیسات و ساختمان های مورد نیاز مورد نیاز و برآورد قیمت آنها :

مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار :

روشهای بازاریابی و تبلیغات جهت ( جهت جذب مشتریان)

 

فصل سوم - امور مالی پروژه

 

1- سرمایه گذاری ثابت پروژه

1-1- ماشین آلات

2-1- تأسیسات و ساختمان ها

جمع کل هزینه های ثابت پروژه

2- هزینه های جاری پروژه

1-2- حقوق و دستمزد

2-2- هزینه سوخت

3-2- هزینه اقلام مصرفی

4-2-استهلاک و تعمیر و نگهداری

5-2- هزینه اجاره بلدوزر

6-2- هزینه غذا

7-2- هزینه مواد ناریه

8-2- هزینه های پیش بینی نشده شامل 5 درصد هزینه های ذیل می باشند

3- هزینه های جاری سالیانه

4- سرمایه در گردش

5- قیمت پایه

6- محاسبه استهلاک

7- ظرفیت تولید

8- محاسبه قیمت تمام شده ماده معدنی

9- قیمت فروش ماده معدنی و سود سالیانه

10- سود سالیانه (سود وئیژه قبل از کسر مالیات)

11- محاسبه نرخ بازگشت سرمایه و دوره بازگشت سرمایه

 

فصل چهارم - جمع بندی – نتیجه گیری و پیشنهادات

 

نتایج حاصله از اجرای پروژه

1- 1 مقدمه : 

فِلدِسپاتها مهم‌ترین کانیهای سنگی آذرین بشمار می‌آیند. فلدسپاتها به سه گروه کلسیک، پتاسیک و سدیک تقسیم‌بندی می‌شوند. آنورتیت به فرمول شیمیایی (CaAl2Si2O8) فلدسپات نوع کلسیک است و آلبیت به فرمول شیمیایی (NaAlSi3O8) فلدسپات نوع سدیک و پتاسیم فلدسپات به فرمول شیمیایی (KAlSi3O8) فلدسپات نوع پتاسیک آن است.چندریختیهای پتاسیم فلدسپات عبارت‌اند از: سانیدین، ارتوکلاز، میکروکلین و آدولاریا. آنورتیت و آلبیت به این امتیاز که می‌توانند جانشین شوند و در ساختمان کانی پلاژیوکلاز شرکت می‌کنند، میان فلدسپات سدیم (آلبیت) و فلدسپات پتاسیم، جانشینی محدرودی وجود دارد و فلدسپاتهای این سری به انواع آلکانی فلدسپاتها شهرت دارند. فلدسپاتها مهمترین کانیهای سنگی آذرین محسوب می‌شوند. فلدسپاتها به سه گروه کلسیت ، پتاسیک و سدیک تقسیم‌بندی می‌شوند. آنورتیت به فرمول شیمیایی (CaAl2Si2O8) فلدسپات نوع کلسیت استو آلبیت به فرمول شیمیایی (NaAlSi3O8) فلدسپات نوع سدیک و پتاسیم فلدسپات به فرمول شیمیایی (KAlSi3O8) فلدسپات نوع پتاسیک آن است.

 

1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :

بهره برداری از معدن سنگ فلدسپات

 

محل اجرا :

 

 

1 – 3 – مشخصات متقاضیان :

نام نام خانوادگی مدرک تحصیلی  تلفن

 

 

1 – 4 – دلایل انتخاب طرح :

توجه به خودکفایی این صنعت و همجنین نیاز بازار داخلی به تولید این محصول با توجه به این که بهره برداری از معدن سنگ فلدسپات می تواند به رشد و شکوفایی اقتصادی کشور کمکی هر چند کوچک نماید و با در نظر گرفتن علاقه خود به فعالیت های صنعتی و معدنی این طرح را برای اجرا انتخاب کرده ام.

 

1 – 5 میزان مفید بودن طرح برای جامعه :

این طرح از جهات گوناگون برای جامعه مفید است ، شکوفایی اقتصادی و خودکفایی در تولید یکی از محصولات ، سوددهی و بهبود وضعیت اقتصادی ، اشتغالزایی ، استفاده از نیروی انسانی متخصص در پرورش کالای داخلی و بهره گیری از سرمایه ها و داشته های انسانی در بالندگی کشور .

1 – 6  - وضعیت و میزان اشتغالزایی :

تعداد اشتغالزایی این طرح 8 نفر میباشد .

 

تاریخچه و سابقه مختصر طرح :

چندریختیهای پتاسیم فلدسپات عبارت‌اند از: سانیدین، ارتوکلاز، میکروکلین و آدولاریا. آنورتیت و آلبیت به این امتیاز که می‌توانند جانشین شوند و در ساختمان کانی پلاژیوکلاز شرکت می‌کنند، میان فلدسپات سدیم (آلبیت) و فلدسپات پتاسیم، جانشینی محدرودی وجود دارد و فلدسپاتهای این سری به انواع آلکانی فلدسپاتها شهرت دارند.

 

ساختار فلدسپاتها

ساختار فلدسپات همانند ساختار چند ریختیهای گوناگون SiO4 و همچنین AlO4 تشکیل شده است. ساختار فلدسپاتها را می‌توان حالت پرشده ساختارهای SiO2 از راه ورود AL به شبکه چهاروجهی و هم‌زمان با آن جایگزینی Na+ (یا K+ یا Ca2+) در حفره‌های موجود فرض کرد. هنگامی که فقط یک Si4+ به‌وسیله Al3+ جانشین می‌شود، ساختار می‌تواند با ورود یک K+ یا یک Na+ خنثی شود.

طرح کسب کار معدن فلدسپات


پروژه کارآفرینی بهره برداری از معدن سنگ نمک

1- 1 مقدمه : 

نمک طعام جز مهمی از تبخیریهای پرکننده حوضه‌های بزرگ و کانی تبخیری اصلی در دریاچه‌های نمکی و حوضچه‌های شور عصر حاضر است. تنوع زیادی در خصوصیات بافتی و لایه بندی نمک طعام وجود دارد، که بیشتر به محیط رسوبگذاری بستگی دارد، که آیا در زیر آب در یک توده آبی تقریبا پایدار تشکیل شده است، یا اینکه در یک حوضچه شوری که مکررا در معرض چرخه‌های سیلابی - خشک شدگی قرار گرفته است، بوجود آمده‌اند.

موضوع:

پروژه کارآفرینی بهره برداری از معدن سنگ نمک

فهرست مطالب

فصل اول - کلیات 

 1- 1 مقدمه : 

ویژگیهای پتروگرافیکی نمک طعام

برم Br در نمک طعام

1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :

محل اجرا :

1 – 3 – مشخصات متقاضیان :

1 – 4 – دلایل انتخاب طرح :

1 – 5 میزان مفید بودن طرح برای جامعه :

تاریخچه و سابقه مختصر طرح :

نمک در صنایع غذایی

خالص بودن نمک

ناخالصی‌‌های نمک

ناخالصی‌های فلزات سنگین

1- سرب 

2- جیوه 

3- آرسنیک 

4- کادمیوم 

5- مس 

تقسیم بندی نمک ها

1-سنـگ نمک (rock salt)

2-نمک سفره (table salt)

3-نمک دریا (sea salt):

4-نمک ترش (SOUR SALT)

دسته بندی نمک ها 

1-نمک تصفیه نشده (UNREFINED)

2-نمک تصفیه شده (REFINED)

3- نمک تصفیه شده و ید دار

مجوز های قانونی 

مراحل صدور جواز تاسیس 

شرایط عمومی متقاضیان ( اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی ) دریافتجواز تاسیس                                                   

1-   اشخاص حقیقی 

2-   اشخاص حقوقی 

مدارک مورد نیاز

اصلاحیه جواز تاسیس 

تعریف

صدور پروانه بهره برداری 

مراحل صدور توسعه طرح

 

فصل دوم - روش انجام کار

گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه :

بازدید از  محل بهره برداری از معدن سنگ نمک

جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده :

فهرست تأسیسات مورد نیاز و برآورد قیمت آنها :

مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار :

روشهای بازاریابی و تبلیغات جهت ( جهت جذب مشتریان)

 

فصل سوم - امور مالی طرح 

1- سرمایه گذاری ثابت طرح 

1-1- ماشین آلات 

2-1- تأسیسات 

جمع کل هزینه های ثابت طرح 

2- هزینه های جاری طرح 

1-2- حقوق و دستمزد 

2-2- هزینه تعمیرات و نگهداری 

3-2- هزینه غذا 

4-2-هزینه سوخت 

5-2- هزینه مواد ناریه و مصرفی سالیانه 

6-2- هزینه اجاره بلدوزر 

7-2- هزینه ابزار و لوازم مصرفی 

8-2- هزینه های متفرقه 

3- ظرفیت تولید 

4- کل هزینه های جاری سالیانه 

5- سرمایه در گردش 

6- حقوق پایه 

7- محاسبه استهلاک 

8- محاسبه قیمت تمام شده 30000 ماده معدنی در سر معدن  

9- قیمت فروش و فروش کل :

10-سود حاصل از فروش برابر است با 

11- دوره بازگشت سرمایه 

12- نرخ بازگشت سرمایه 

 

فصل چهارم - جمع بندی – نتیجه گیری و پیشنهادات 

نتایج حاصله از اجرای طرح

 

1- 1 مقدمه : 

 

نمک طعام جز مهمی از تبخیریهای پرکننده حوضه‌های بزرگ و کانی تبخیری اصلی در دریاچه‌های نمکی و حوضچه‌های شور عصر حاضر است. تنوع زیادی در خصوصیات بافتی و لایه بندی نمک طعام وجود دارد، که بیشتر به محیط رسوبگذاری بستگی دارد، که آیا در زیر آب در یک توده آبی تقریبا پایدار تشکیل شده است، یا اینکه در یک حوضچه شوری که مکررا در معرض چرخه‌های سیلابی - خشک شدگی قرار گرفته است، بوجود آمده‌اند.

نمک طعامی که در آبهای نسبتا عمیق رسوب کرده است بطور تپییک دارای لایه بندی و دامیناسیون خوبی است. این حالت ممکن است بسادگی در یک لایه بندی در مقیاس 5 تا 10 سانتیمتر باشد که از تغییرات جزئی در رنگ در اثر تغییر رس ناشی شده است. یک نوع بسیار مخصوص ، نمک طعام لامینه‌ای است که از لایه‌های تا چندین سانتیمتر ضخامت با تناوبی از انیدریت لایمنه‌ای با چندین متر ضخامت تشکیل شده است. 

لاونستین و هاردی (1985) سه مرحله از چرخه در حوضچه‌های شور را تشخیص داده‌اند. سیلابی شدن ، غلظت تبخیری و خشک شدگی. سطح سیلابی سطح نامنظمی از پوسته نمکی چرخه قبلی است که حفرات و لوله‌هایی را در این نمک ایجاد می‌کند و لایه‌ای از گل را در سطح حوضچه رسوب می‌دهد. تبخیر آبهای کم عمق منجر به تشکیل دسته‌های نازکی از نمک طعام در سطوح آب و تشکیل هسته‌هایی از بلورهای نمک طعام کف بر روی دسته‌های ته نشین شده می‌شود.

چنانچه آب حاوی  باشد، ممکن است، در ابتدا لایه نازکی از ژیپس رسوب کند. خشک شدگی کامل حوضچه باعث می‌شود تا پوسته نمکی به صورت چند ضلعیها و تی‌پی‌ها شکسته شود. نمک طعام حاصل از تبخیر آبهای زیرزمینی بیشتر به صورت یک سیمان شفاف در حفرات پوسته نمکی و به صورت مکعبهای جانشینی در گل همراه ته نشین می‌شود. 

 

ویژگیهای پتروگرافیکی نمک طعام 

در مقطع نازک ، نمک طعام ایزوتوپ است (چون کوبیک است). نمک طعام معمولا رخ قوی و سطوح شکستگی را نشان می‌دهد و دارای سیالات درگیر است. خواص مشخصه نمک طعام در مقطع نازک رلیف خیلی کم ، کلیواژ مکعبی و انحلال آن است و تنها کانی که ممکن است با آن اشتباه شود سیلویت Sylvite است که دارای رلیف بیشتر بوده واندیس آن از بوم کانادا کمتر است. 

 

برم Br در نمک طعام 

مقدار برم در نمک طعام اطلاعات مفیدی در مورد الگوی تبخیر و تغذیه در یک حوضه تبخیری می‌کند و نشان می‌دهد که آیا آبها ، دریائی یا قاره‌ای بوده‌اند. برم در طی تبلور نمکها از آب دریا ، خود به صورت کانی تشکل نمی شود. مقدار برم Br در آب دریا 65 پی‌پی‌ام است و همانطوری که آب دریا تبخیر می‌شود و هنگامی که نمک طعام شروع به ته نشست می‌کند، این مقدار به حدود 55 پی‌پی‌ام افزایش می‌یابد. هنگامی که اولین کانی پتاسیم‌دار ته نشین شده بطور تئوری بایستی حدود 75 پی‌پی‌ام باشد و این مقدار از ته نشینی نمک K تا 270 پی‌پی‌ام بالا می‌رود. 

 

1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :

بهره برداری از معدن سنگ نمک

 

محل اجرا :

 

1 – 3 – مشخصات متقاضیان :

نام نام خانوادگی مدرک تحصیلی  تلفن

 

 

1 – 4 – دلایل انتخاب طرح :

توجه به خودکفایی این صنعت و همجنین نیاز بازار داخلی به تولید این محصول با توجه به این که بهره برداری از معدن سنگ نمک می تواند به رشد و شکوفایی اقتصادی کشور کمکی هر چند کوچک نماید و با در نظر گرفتن علاقه خود به فعالیت های صنعتی و معدنی این طرح را برای اجرا انتخاب کرده ام.

طرح کسب کار سنگ نمک