دانلود گزارش کارآفرینی طرح کسب و کار

طرح گسب و کار طرح توجیهی گزارش کارآفرینی

دانلود گزارش کارآفرینی طرح کسب و کار

طرح گسب و کار طرح توجیهی گزارش کارآفرینی

پرورش شترمرغ

با سلام خدمت دوستان گلم پروژه زیر بافرمت wordدر66 صفحه تهیه بدون نیاز به ویرایش آماده چاپ میباشد.....

پروژه کارآفرینی پرورش شترمرغ

مصریان باستان در  2000سال قبل شتر مرغ را برای کشیدن ارابه تربیت می کردند. آرسینو ملکه مصری بر شتر مرغ زین شده ای سوارمی شده است. گروههای شترمرغ گاهی اوقات در روم برای کشیدن ارابه ها در مسابقات مورد استفاده قرار می گرفتند. ژنرالهای رومی کلاه خودهای رزمی خود را با پرهای شترمرغ، به عنوان نشانه ای از رهبری (فرماندهی) می آراستند. همسران آنها خود را با پرهای شترمرغ به عنوان سلطنتی می آراستند و در کارهای روزمره سوار برشتر مرغ می شدند. پوسته تخم شتر مرغ در غارهای چین کشف شد که متعلق به  2500سال قبل است که توسط انسانها مورد استفاده واقع می شدند. شواهدی بدست آمده که پیشنهاد می کند که بوشمن های اولیه در افریقای جنوبی این پرندگان بزرگ را 

موضوع:

پروژه کارآفرینی پرورش شترمرغ

فهرست مطالب

 

فصل اول – معرفی طرح

 

مشخصات محصول

نام و کاربرد محصول

مشخصات فنی محصول

معرفی روشهای تولید

تشریح مختصر فرایند

 

فصل دوم – تعیین ظرفیت

 

2-2-تعیین ظرفیت تولید

2-3-برآورد میزان مصرف مواد اولیه و قطعات خریدنی

2-4-معرفی دستگاه ها و تجهیزات تولید

2-5-معرفی تجهیزات و تاسیسات عمومی

 

فصل سوم – معرفی نیروی انسانی

 

معرفی نیروی انسانی

1-3-برآورد پرسنل تولیدی

2-3-پرسنل اداری و خدمات

 

فصل چهارم – هزینه ها

 

معرفی هزینه ها

برآورد هزینه استهلاک

 

فصل پنجم – شرح فرایند و اطلاعات فنی مورد نیاز

 

تاریخچه :

آشنایی با صنعت پرورش شترمرغ

تاریخچه پرورش شترمرغ

انواع شترمرغ

شترمرغ آفریقای جنوبی (struthio camelus australis )-گردن آبی

شتر مرغ آفریقای شمالی (struthio camelus camelus )-گردن قرمز

شترمرغ آفریقای شرقی (struthio camelus massaicus )-گردن قرمز

شترمرغ سومالی (struthio camelus molibdophanes )-گردن آبی

شترمرغ آفریقایی اهلی شده (struthio camelus domesticus )-گردن سیاه

محصولات شترمرغ

گوشت،پوست،پر و روغن

گوشت

ارزش غذایی گوشت شتر مرغ

مقایسه مواد مغذی ( در 100 گرم گوشت لخم پخته شده)

پر

سایر محصولات شترمرغ

مشخصات ظاهری شترمرغ

تولیدمثل

پرورش شترمرغ

روش باز

روش بسته

روش نیمه باز

استفاده از این روش چند مزیت دارد که عبارتند از:

نکات مهم در پرورش شترمرغ

آب،پروتئین ،کربوهیدرات،چربی،مواد معدنی و ویتامین ها

روشهای شروع به کار

تغذیه شتر مرغها:

فیزیولوژی هضم:

مصرف خوراک و ضریب تبدیل غذایی:

نحوه نگهداری شترمرغ

آشنایی با بخشهای اصلی پرورش شترمرغ

دوره تولید مثل

مزرعه تولید تخم باید امکانات زیر را دارا باشد:

تغذیه دوره تخمگذاری:

دوره استراحت

پرکنی.

جداکردن نرها و ماده‌ها.

طبیعی:

مصنوعی:

مقدمات:

دستگاه:

نگهداری جوجه تا 3 ماهگی

روش طبیعی(با مادر):

روش مصنوعی(بدون مادر):

نکته: عوامل مرگ و میر جوجه‌ها:

روغن شترمرغ

پیشنهاد ضوابط بهداشتی کشتارگاه شترمرغ

نحوه کار کشتارگاه

بهداشت افراد ( پرسنل ) ، مکانها و وسایل :

بهداشت کشتار

خلاصه ای از بیماریهای شترمرغ

عفونتهای ویریوسی

نیوکاسل

آبله طیور

آنفولانزای طیور

عفونتهای باکتر یایی

عفونت های بند ناف و کیسه زرده

پنومونی

آنژینهای کلی باسیلی

مسمومیت خونی

انتریت نکروتیک ( عفونتهای کلستریدیایی)

گاستریت مگا باکتریال

عفونت کمپیلو باکتریایی

عناوین

سل

عفونت چشم ها

کونژونکتیویت ، رینیت و سینوزیت

مایلکو پلاسموز

اورنیتوز

قارچها و تخم ها

کاندیدیاز:

اسپرژیلوز

درماتیت قارچی

انگلهای داخلی

کوکسیدیوز

هیستومونیاز

کرم نواری شترمرغها -  houttuynia struathionis 

کرم نخی شکل(libyostrongylus douglassi)

کرمهای معدی و دیگرنماتودها

انگلهای خارجی

کنه ها

شپش

جربهای ساقه پر

مگس ها ( تاسرانیا)

بیماریهای تغذیه ای

کمبودها

تغییر شکل غضروف و استخوانها

انسداد

پیچ خوردگی

راشیتیسم

متفرقه :

پاهای باز ( سندرم پاکمانی )

تغییر شکل پاها

آنفولانزای شترمرغ :

 

فصل ششم - چکیده مطالعات فنی ، مالی و اقتصادی

 

نتیجه گیری  

 

تاریخچه :

مصریان باستان در  2000سال قبل شتر مرغ را برای کشیدن ارابه تربیت می کردند. آرسینو ملکه مصری بر شتر مرغ زین شده ای سوارمی شده است. گروههای شترمرغ گاهی اوقات در روم برای کشیدن ارابه ها در مسابقات مورد استفاده قرار می گرفتند. ژنرالهای رومی کلاه خودهای رزمی خود را با پرهای شترمرغ، به عنوان نشانه ای از رهبری (فرماندهی) می آراستند. همسران آنها خود را با پرهای شترمرغ به عنوان سلطنتی می آراستند و در کارهای روزمره سوار برشتر مرغ می شدند. پوسته تخم شتر مرغ در غارهای چین کشف شد که متعلق به  2500سال قبل است که توسط انسانها مورد استفاده واقع می شدند. شواهدی بدست آمده که پیشنهاد می کند که بوشمن های اولیه در افریقای جنوبی این پرندگان بزرگ را برای گوشت شکار می کردند. از پوسته های شتر مرغ به عنوان ظروف آب استفاده می کردند از آنها تخت های تزئینی می ساختند. نقاشی های قدیمی شتر مرغ، در معابد مصری کشف شدند بیانگر آن است که آنها تا حدی بوسیله مصریان اهلی شده بودند. شتر مرغ نشانه تِمی ، الهه مصری صداقت و عدالت بوده است. فراعنه و خانواده هایشان جزء طبقات برتری بودند که می توانستند دارای بادبزنهای ساخته شده از پر شتر مرغ باشند. روغن شتر مرغ توسط مصریان و رومیان باستان به عنوان ماده آرایشی و برای ماده ای جهت درمان درد و روماتیسم استفاده می شد. در دهه  1700  ماری آنتوانت پرهای شتر مرغ را به عنوان یک مد دلخواه زنان مجدداً معرفی نمود. آنچه اتفاق افتاد انفجاری در صنعت پر شتر مرغ بود که در طول قرن نوزدهم و نیز در قرن بیستم ادامه یافت. در دوره معاصر شتر مرغ، پس ازآنکه به واسطه شکار برای برداشت پرهای باشکوهش منقرض شده بودند، در اکثر مناطق قلمرو طبیعی است در وضعیت حفاظت شده جنوبی قرارداد. مزارع شترمرغ در حال حاضر به طور گسترده در سراسر دنیا راه اندازی می شوند. تولید پر، گوشت، روغن و تخم برای بازار جهانی آن می کنند.

 

آشنایی با صنعت پرورش شترمرغ

شترمرغ(struthio camelus  ) بزرگترین پرنده زنده است که متعلق به خانواده ratite  ها به معنای سینه پهنان می باشد. اعضای این خانواده بوسیله عدم قدرت پرواز‍،توانایی دویدن و فقدان جناق در استخوان سینه شان شناخته می شوند. این پرندگان بسیار مقاوم بوده و به آسانی می توانند با شرایط گوناگون اقلیمی سازگار شوند. آنها می توانند در چراگاه های فقیری که گاو و گوسفند قادر به رشد و زندگی نیستند،زنده بمانند.

 

تاریخچه پرورش شترمرغ

در حدود سال های  1860  تقاضای زیادی برای پر شترمرغ،منجر به اهلی کردن آن در آفریقای جنوبی شد . پس از اختراع دستگاه جوجه کشی مصنوعی ، در سال  1870  این حرفه تبدیل به حرفه ای بسیار سودآور گردید اما از سال  1914  به بعد،تقاضا برای پر کاهش یافت و در اواخر دهه  80،توجه به گوشت و پوست این پرنده باعث رونق مجدد این صنعت شد و تا به امروز این روند ادامه دارد.

 

انواع شترمرغ

شترمرغ آفریقای جنوبی (struthio camelus australis  )-گردن آبی

شتر مرغ آفریقای شمالی (struthio camelus camelus  )-گردن قرمز

شترمرغ آفریقای شرقی (struthio camelus massaicus  )-گردن قرمز

شترمرغ سومالی (struthio camelus molibdophanes  )-گردن آبی

شترمرغ آفریقایی اهلی شده (struthio camelus domesticus  )-گردن سیاه

 

مورد اخیر نوع اهلی شده ای می باشد که از قرن گذشته در آفریقای جنوبی تولید شده است که نتیجه تلاقی بین زیرگونه های مختلف با انتخاب بهترین پر،بالاترین باروری و مقاوم ترین در حمل و نقل می باشد.مزایای هر یک از این گونه ها بدین شرح است:

 

گردن آبی:جوجه ها مقاوم تر با درصد قدرت زنده مانی بیشتر اما تولید تخم کمتر

گردن قرمز:قد بلندتر،تولید گوشت بیشتر،بلوغ دیرتر و تولید تخم کمتر

گردن سیاه(شترمرغ اهلی):مطیع تر،تولید تخم بالا اما جوجه ها ضعیف تر،جثه کوچکتر و تولید گوشت کمتر

 

محصولات شترمرغ

گوشت،پوست،پر و روغن

گوشت

گوشت شترمرغ،گوشت قرمز است . طعم، بافت و رنگ گوشت شترمرغ شبیه به گوشت گاو بوده اما میزان چربی،کالری و کلسترول آن کمتر است. به علاوه گوشت شترمرغ میزان بالایی از عناصر کم نیاز مانند روی و منیزیم را نیز داراست. این گوشت نیاز بدن به ویتامین PP(نیاسین) را تامین کرده و نسبت به سایر گوشت ها مقادیر بیشتری ویتامین های A ، C ، B1  و B2  دارد. همچنین میزان گوشت بدست آمده از هر شترمرغ نیز بسیار قابل توجه است. یک شترمرغ  12  ماهه با وزن زنده  100  کیلوگرم، لاشه ای با وزن  60  کیلوگرم تولید خواهد کرد. از این  60  کیلوگرم،21  کیلوگرم گوشت درجه یک (استیک و فیله) و  14  کیلو گرم گوشت درجه دو(گوشت لخم) و مابقی استخوان و چربی خواهد بود.این مقادیر بسته به سن،جنس و روشهای مدیریتی تغییر می کند.

 

 

 

 

 

 

ارزش غذایی گوشت شتر مرغ 

مقایسه مواد مغذی ( در  100  گرم گوشت لخم پخته شده)

 

 

 

پر

بهترین محصول شترمرغ،پرآن است.کیفیت پرهای شترمرغ کاملا منحصر به فرد است. حتی پیشرفته ترین فن آوری قادر به تقلید زیبایی،لطافت و مواجی طبیعی پر شترمرغ نیست. همچنین هیچ ابزاری به واسطه خاصیت تولید الکتریسیته ساکن مانند پر شترمرغ،کارایی لازم برای نظافت را ندارد.از پرهای با کیفیت عالی در ساخت لوازم تزیینی،کلاه و لباس استفاده می شود.سایر انواع پرها برای تمیز کردن ماشین آلات و تجهیزات ظریف و گردگیری مورد استفاده قرار می گیرند. بهترین پرها از مناطق خشک تر جهان بدست می آید و با کیفیت ترین آنها، پرهای تولیدی در آفریقای جنوبی است.

هنگام خرید لطفا مشخصات و آدرس ایمیل خود را با دقت وارد کنید چون یک نسخه از لینک دانلود به آدرس ایمیل وارد شده هنگام خرید ارسال می شود . آدرس ایمیل با www. آغاز نمی شود .

برای دانلود کلیک کنید


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.