دانلود گزارش کارآفرینی طرح کسب و کار

طرح گسب و کار طرح توجیهی گزارش کارآفرینی

دانلود گزارش کارآفرینی طرح کسب و کار

طرح گسب و کار طرح توجیهی گزارش کارآفرینی

کارآفرینی کارگاه تولید آداپتور

با سلام خدمت دوستان گلم پروژه زیر بافرمت word در 44 صفحه تهیه بدون نیاز به ویرایش آماده چاپ میباشد.....

 کارگاه تولید آداپتور

در خصوص گزارش حاضر که مطالعات امکان سنجی مقدماتی تولید آداپتور می باشد باید به این نکته توجه لازم را مبذول داشت که واحدهای تولید این کالا در کشور بایستی انعطاف لازم جهت تولید انواع مختلف این محصول با مشخصات فنی متفاوت و همچنین تولید محصولات مشابه را داشته باشند تا بتوانند با توجه به حضور صاحبان بزرگ این صنعت در کشورهای صنعتی، امکان حیات و جذب بازار را در زمینه تولید این گونه دستگاه ها داشته باشند که برای این منظور لازم است آشنایی کامل با بازار آداپتور در کشور و اینکه هم اکنون در کشور ما عرضه این محصول از طریق تعداد محدودی واحد فعال و اکثرا از طریق واردات کمپانی های بزرگ کشور های چین، فرانسه، آلمان و ژاپن صورت می گیرد و در نظر گرفتن میل و سلیقه مصرف کنندگان در کشورکه بیشتر به سمت محصولات تولید کشورهای بزرگ صنعتی می باشد،

موضوع: کارآفرینی کارگاه تولید آداپتور

فهرست مطالب


خلاصه طرح : 5

فصل اول 6

کلیات 6

مقدمه : 7

نام کامل طرح و محل اجرای آن : 9

محل اجرا : 9

مشخصات متقاضیان : 9

دلایل انتخاب طرح : 9

وضعیت و میزان اشتغالزایی : 9

تاریخچه و سابقه مختصر طرح : 10

معرفی محصول : 10

نام و کد محصول 10

شماره تعرفه گمرکی 10

شرایط واردات محصول 11

بررسی و ارائه اطلاعات لازم در زمینه قیمت داخلی و جهانی محصول 11

مروری بر قیمت های داخلی محصول 12

مشخصات برخی از فروشندگان داخلی آداپتور در جدول ٤ ارائه شده است. 12

مروری بر قیمت های جهانی محصول 12

معرفی موارد مصرف و کاربرد محصول 12

بررسی کالاهای جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر مصرف محصول 13

کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول 13

شرایط صادرات محصول 13

وضعیت عرضه و تقاضا 14

بررسی ظرفیت بهره برداری و روند تولید طی پنج سال گذشته 14

بررسی ظرفیت های بهره برداری 14

بررسی روند ظرفیت اسمی نصب شده واحدهای فعال در کشور 15

بررسی روند تولید واقعی واحدهای فعال در کشور 15

بررسی سطح تکنولوژی تولید در واحدهای فعال 16

فرآیندتولید آداپتور به صورت زیر است: 16

١‐ تزریق پلاستیک: 16

٢‐ برش ورق: 16

٣‐ سیم پیچی: 17

٤‐ پرسکاری: 17

٥‐ مونتاژ: 17

٦‐ بسته بندی: 17

نام کشورها، شرکت های سازنده ماشین آلات و تجهیزات مورد استفاده در تولید محصول 18

بررسی وضعیت طرح های جدید و در حال توسعه 19

پیش بینی عرضه در بازار آینده کشور 19

الف(  پیشبینی تولید داخل واحدهای فعال 20

ب( پیش بینی تولید داخل واحدهای در حال اجرا 20

بررسی روند واردات محصول طی پنج سال گذشته 20

جمع بندی عرضه 22

بررسی روند مصرف طی پنج سال گذشته 22

در ادامه نمودار روند مصرف آداپتور طی سال های ١٣٨٦- ١٣٨٣ ارائه شده است. 23

بررسی روند صادرات طی پنج سال گذشته 24

برآورد قابلیت صادرات در آینده 25

بررسی نیاز به محصول با اولویت صادرات طی سال های آتی 25

برآورد میزان تقاضای داخل در آینده 25

جمع بندی و نتیجه گیری مطالعات بازار 26

بررسی بازار 27

عرضه و تقاضا 28

هزینه های سرمایه گذاری 28

ظرفیت اقتصادی 28

اشتغال 29

مجوز های قانونی : 29

مراحل صدور جواز تاسیس : 29

شرایط عمومی متقاضیان ( اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی ) دریافت جواز تاسیس 30

1-   اشخاص حقیقی 30

2-   اشخاص حقوقی 30

مدارک مورد نیاز: 30

اصلاحیه جواز تاسیس : 31

تعریف: 32

صدور پروانه بهره برداری : 32

مراحل صدور توسعه طرح : 32

فصل دوم 34

روش انجام کار 34

جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده : 35

مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار : 35

بررسی اجمالی تکنولوژی و روش تولید محصول در کشور و مقایسه آن با دیگر کشورها 36

نگاهی به روش تولید آداپتور 36

فرآیند تولید آداپتور همانطور که قبلا نیز به آن اشاره شد به شرح ذیل می باشد: 36

مقایسه روش تولید معمول کشورمان با دیگر کشورهای جهان 36

تعیین نقاط قوت و ضعف تکنولوژی های مرسوم درتولید محصول 37

برآورد حداقل ظرفیت اقتصادی طرح 37

لحاظ کردن نقطه سربسر تولید 38

لحاظ کردن حداقل سود مورد انتظار 38

پیشنهاد منطقه مناسب جهت اجرای طرح 39

انتخاب محل اجرای یک طرح تولیدی عمومًا براساس معیارهای زیر صورت می گیرد: 39

بازارهای فروش محصول 39

بازارهای تأمین مواد اولیه 39

احتیاجات و نیازمندی های دیگر طرح 40

حمایت های اقتصادی و بازرگانی 41

حمایت های تعرفه گمرکی و مقایسه آن با تعرفه های جهانی 41

حمایت های مالی 41

فصل سوم 43

امور مالی طرح 43

سرمایه گذاری ثابت طرح : 44

خرید دفتر کار : 44

هزینه زمین : 44

هزینه محوطه سازی : 45

هزینه ساختمان سازی : 45

هزینه ماشین آلات و تجهیزات : 46

هزینه تاسیسات و تجهیزات عمومی : 46

وسایل اداری و خدماتی 47

ماشین آلات حمل و نقل درون/ برون کارگاهی 47

هزینه های قبل از بهره برداری 47

هزینه های پیش بینی نشده 48

هزینه سرمایه گذاری ثابت : 48

برآورد هزینه های ثابت و متغیر دوران بهره برداری 49

برآورد درآمد سالانه تولید در دوران بهره برداری 49

فصل چهارم 50

جمع بندی – نتیجه گیری و پیشنهادات 50

نتایج حاصله از اجرای طرح : 51

 خلاصه طرح :

در این طرح به بررسی تولید آداپتور پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، نیروی انسانی ، نحوه تامین سرمایه و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، فصل سوم به بررسی طرح از دیدگاه اقتصادی پرداخته است ( طرح توجیهی یا BP ) ، عناوینی از قبیل نیروی انسانی مورد نیاز ، میزان سرمایه گذاری ، مواد اولیه مورد نیاز ، ماشین آلات مورد نیاز و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، در نهایت فصل چهارم به بیان نتیجه اجرای طرح می پردازد .

 

نام کامل طرح و محل اجرای آن :

تولید  آداپتور

محل اجرا :

 

مشخصات متقاضیان :

نام نام خانوادگی مدرک تحصیلی تلفن

  

دلایل انتخاب طرح :

با توجه به کاربرد این محصول و میزان مصرف فعلی آن در دنیا، در حال حاضر نمی توان اهمیت استراتژیک برای آن قایل شد.

وضعیت و میزان اشتغالزایی :

تعداد اشتغالزایی این طرح 23 نفر میباشد .

تاریخچه و سابقه مختصر طرح :

معرفی محصول :

با توجه به مشخصات فنی ارائه شده محصول از سوی سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران، مشخصات فنی محصول مورد مطالعه در این طرح بشرح جدول ١ میباشد.

 

نام و کد محصول

محصول مورد مطالعه طرح حاضر، آداپتور میباشد. مطابق طبقه بندی وزارت صنایع و معادن، این محصول شامل کد آیسیک ترانس های کاهنده می باشد که بشرح جدول ٢ می باشد.

 

شماره تعرفه گمرکی

مطابق طبقه بندی موجود در مقررات صادرات و واردات وزارت بازرگانی، شماره تعرفه ای که محصول مورد نظر مشمول آن می باشد بشرح جدول ٣ خواهد بود.

 

شرایط واردات محصول

با مراجعه به کتاب مقررات صادرات و واردات وزارت بازرگانی مربوط به سال ١٣٨٦ نتیجه شده که محدودیت خاصی جهت واردات محصول مورد مطالعه وجود ندارد لذا با پرداخت حقوق گمرکی که در جدول ٣ آمده است امکان واردات وجود خواهد داشت.

بررسی استانداردهای موجود در مورد محصول

با مراجعه به فهرست استانداردهای تدوین شده مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران و سایت این مؤسسه، شماره استاندارد ملی ١٩٢٤ و ٦٧٦٨ )استاندارد اجباری ( برای این محصول استخراج شده است. رعایت استاندارد فوق برای کلیه تولید کنندگان الزامی است.

 

هنگام خرید لطفا مشخصات و آدرس ایمیل خود را با دقت وارد کنید چون یک نسخه از لینک دانلود به آدرس ایمیل وارد شده هنگام خرید ارسال می شود . آدرس ایمیل با www. آغاز نمی شود .

کارآفرینی کارگاه تولید پارچه خود تمیز کن و ضد باکتری

محصول مورد نظر طرح پارچه خود تمیز کن و ضد باکتری می باشد که که نانو ذرات تیتانیوم با پوشش نقره با قرار گرفتن بر روی پارچه و پوشاندن سطح آن ها مانع از کثیف شدن و همچنین آلوده شدن آن ها به باکتری می گردد . مخلوط این الیاف و نانو روکش های نقره موجود در این پارچه ها می تواند لکه ها ، کثیفی ، بو و باکتری و گازهای مضر را تجزیه و متلاشی کند .

این نوع پوشاک می تواند به طور چشمگیری منجر به کاهش فرآیند شست و شو شده و در نتیجه در محافظت محیط زیست نقش مهمی ایفا کند . علاوه بر این ، پارچه های مذکور دارای خاصیت محافظت کنندگی در برابر UV هستند . این فرآیند بدون اینکه نرمی و قابلیت تنفس پارچه را کاهش دهد باعث دوام بسیار عالی پارچه در برابر شست و شو و کارکرد معمولی آن می شود .

 

 کارآفرینی کارگاه تولید پارچه خود تمیز کن و ضد باکتری

فهرست مطالب


خلاصه طرح : 4

فصل اول -  کلیات 5

1- 1 مقدمه : 6

نانو نقره 7

1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن : 7

محل اجرا : 7

1 – 3 – مشخصات متقاضیان : 8

1 – 6  - وضعیت و میزان اشتغالزایی : 8

مجوز های قانونی : 8

مراحل صدور جواز تاسیس : 8

شرایط عمومی متقاضیان ( اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی ) دریافت جواز تاسیس 9

1-   اشخاص حقیقی 9

2-   اشخاص حقوقی 9

مدارک مورد نیاز: 10

اصلاحیه جواز تاسیس : 10

تعریف: 11

صدور پروانه بهره برداری : 11

مراحل صدور توسعه طرح : 12

فصل دوم - روش انجام کار 13

گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه : 14

بازدید از کارخانه  تولید پارچه خود تمیز کن و ضد باکتری 14

جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده : 14

فهرست تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز و برآورد قیمت آنها : 15

مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار (ارقام به میلیون ریال) : 16

روشهای بازاریابی و تبلیغات جهت ( جهت فروش  کالا ) 17


فصل سوم - امور مالی طرح 18

جدول 1  شماره تعرفه گمرکی محصول 19

جدول 2 شرایط واردات 19

جدول 3 ویژگی های فنی پارچه 20

جدول 4 ثبات رنگ 20

جدول 5 وردات محصول طی سال های 1386 -1384 21

جدول 6  میزان صادرات در انواع پارچه پنبه ای 26

نمودار 1 سهم کشورها در اختراعات ثبت شده بین سال های 2000 تا 2003 بر حسب نام ثبتی آن ها 30

نمودار 2 سهم بلوک های منطقه ای در اختراعات ثبت شده نانو فناوری 30

نمودار 3 سهم عناصر پایه بکار رفته در اختراعات ثبت شده 31

جدول 7 میزان نمک و کربنات سدیم بر حسب درصد ماده رنگزای نوع سرد 31

جدول 8 میزان نمک و کربنات سدیم بر حسب درصد ماده رنگزای نوع گرم 32

نمودار 4 نمودار رنگرزی 32

شکل 1 روش padding (روش آنتی باکتریال بخشیدن به منسوجات) 33

جدول 9 سرمایه گذاری ثابت طرح 33

جدول 10  هزینه زمین 34

جدول 11 هزینه محوطه سازی 34

جدول 12  هزینه ساختمان سازی 35

جدول 13 هزینه ماشین آلات 36

جدول 14 هزینه تاسیسات 36

جدول 15 هزینه های قبل از بهره برداری 37

جدول 16 برآورد مواد اولیه مورد نیاز 37

جدول 17  برآورد انرژی مصرفی 38

جدول 18 هزینه استهلاک و تعمیرات 38

جدول 19 نیروی انسانی مورد نیاز طرح 39

جدول 20  هزینه های تولید 40

جدول 21 سرمایه در گردش 40

فصل چهارم - جمع بندی – نتیجه گیری و پیشنهادات 41

نتایج حاصله از اجرای طرح : 42

خلاصه طرح :

در این طرح به بررسی تولید پارچه خود تمیز کن و ضد باکتری پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، نیروی انسانی ، نحوه تامین سرمایه و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، فصل سوم به بررسی طرح از دیدگاه اقتصادی پرداخته است ( طرح توجیهی یا BP ) ، عناوینی از قبیل نیروی انسانی مورد نیاز ، میزان سرمایه گذاری ، مواد اولیه مورد نیاز ، ماشین آلات مورد نیاز و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، در نهایت فصل چهارم به بیان نتیجه اجرای طرح می پردازد .


مجوز های قانونی :

تعریف: جواز تاسیس مجوزی است که جهت احداث ساختمان ، تاسیسات و نصب ماشین آلات بنام اشخاص حقیقی و حقوقی در زمینه صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی (زراعی ، باغی ، شیلاتی ، دام و طیور، جنگل و مرتع)  صادر می گردد.

مراحل صدور جواز تاسیس :

1- پذیرش درخواست متقاضی صدور جواز تأسیس فعالیتهای صنعتی و تکمیل پرونده توسط مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان و یا مدیریت صنایع کشاورزی و روستائی استان .

2- بررسی پرونده از نظر مدارک و تطبیق با مصادیق والویتهای سرمایه گذاری در واحد صدور مجوز مدیریت صنایع کشاورزی و روستائی .

3-  تکمیل پرسشنامه جواز تاسیس ( فرم شماره یک ) توسط متقاضی

4- ارسال پرونده منضم به فرم شماره یک به اداره مربوطه بمنظور بررسی ، اصلاح و تائید فرم پرسشنامه جواز تاسیس با استفاده از اطلاعات طرحهای موجود ، طرحهای تیپ و تجربیات کارشناسی  و ارجاع  پرونده  به  مدیریت .

5- ارجاع پرونده توسط مدیریت به واحد صدور مجوز جهت مراحل صدور جواز تأسیس .

شرایط عمومی متقاضیان ( اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی ) دریافت جواز تاسیس 

1-   اشخاص حقیقی

-   تابعیت دولت جمهوری اسلامی ایران

-   حداقل سن 18 سال تمام

-   دارا بودن کارت پایان خدمت یا معافیت دائم

2-   اشخاص حقوقی

-   اساسنامه ( مرتبط با نوع فعالیت )

-   ارائه آگهی تاسیس و

کارآفرینی کارگاه تولید اسانس های گیاهی

بزرگترین معجزه گل ها و گیاهان و میوه های متنوع دارویی این است که چنانچه مطابق دستور پزشک مصرف شوند ، هیچگونه عواض جانبی نداشته و به دنبال درمان یک بیماری باعث بیماری دیگری نمی شود و به همین دلیل باید از انهدام کامل گیاهان دارویی پیشگبری شود .

در صورتیکه این طرح به مرحله اجرا برسد اسانس های طبیعی ، جوهر اصلی گیاه و طبیعت در اختیار مردم گذاشته می شود که با این کار بهترین راه استفاده سریع ، موثر و اقتصادی از گیاه معطر و در قلمرو دارویی ، غذایی ، بهداشتی و آرایشی صورت می پذیرد و در عین حال مردم را از مصرف مواد شیمیایی مشابه و مضر بی نیاز می کند .

اسانس ها یا روغن های اساسی (Essential Oil) ترکیبات روغنی فرار هستند که از بخش های کختلف گیاهان معطر مانند برگ ، پوست ، گل ، میوه ، دانه و ریشه گرفته می شوند .

از نظر شیمیایی اغلب این مواد هیدروکربورهای نوع ترپنی هستند و قابلیت صابونی شدن ندارند .

موضوع: کارآفرینی کارگاه تولید اسانس های گیاهی

فهرست مطالب


خلاصه طرح : 3

فصل اول - کلیات 4

1- 1 مقدمه : 5

1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن : 7

محل اجرا : 7

1 – 3 – مشخصات متقاضیان : 7

1 – 6  - وضعیت و میزان اشتغالزایی : 7

مجوز های قانونی : 8

مراحل صدور جواز تاسیس : 8

شرایط عمومی متقاضیان ( اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی ) دریافت جواز تاسیس 8

1-   اشخاص حقیقی 8

2-   اشخاص حقوقی 9

مدارک مورد نیاز: 9

اصلاحیه جواز تاسیس : 10

تعریف: 10

صدور پروانه بهره برداری : 10

مراحل صدور توسعه طرح : 11

فصل دوم -  روش انجام کار 12

گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه : 13

بازدید از کارخانه تولید اسانس های گیاهی 13

جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده : 13

فهرست تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز و برآورد قیمت آنها : 14

مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار (ارقام به میلیون ریال) : 15

روشهای بازاریابی و تبلیغات جهت ( جهت فروش  کالا ) 15

فصل سوم  - امور مالی طرح 16

جدول 1 اسامی و کد آیسیک محصولات این طرح 17

جدول 2 انواع اسانس (تولید سالانه بیش از 1000 تن) – سال 2004 17

نمودار 1 انواع اسانس (تولید سالانه بیش از 1000 تن) – سال 2004 18

جدول 3 انواع اسانس (تولید سالانه کمتر از 1000 تن) – سال 2004 18

نمودار 2 انواع اسانس (تولید سالانه کمتر از 1000 تن) – سال 2004 19

جدول 4 درصد تولید انواع اسانس در مناطق مختلف جهان 20

نمودار 3 درصد تولید انواع اسانس در مناطق مختلف جهان 21

جدول 5  واحدهای تولید کننده انواع اسانس 22

ادامه جدول 5 23

جدول 6 روند ظرفیت تولید اسانس در سال های 1384- 1379 23

جدول 7 واحدهای در دست اجرای انواع اسانس 23

جدول 8 میزان واردات اسانس های طبیعی - تن 24

جدول 9 میزان عرضه و تقاضای انواع اسانس - تن 24

نمودار میزان تقاضای انواع اسانس در ایران 25

جدول 10 سرانه مصرف اسانس - گرم 25

جدول 11 میزان صادرات اسانس های طبیعی - تن 26

شکل تقطیر با بخار آب و تولید اسانس 26

جدول 12 هزینه خرید زمین (میلیون ریال) 27

جدول 13 آماده سازی محوطه (میلیون ریال) 27

جدول 14 هزینه احداث ساختمان های بخش صنعتی و غیر صنعتی (میلیون ریال) 27

جدول 15 کل هزینه تاسیسات زیربنایی (میلیون ریال) 28

جدول 16 وسایل حمل و نقل و اداری مورد نیاز در طرح (میلیون ریال) 28

جدول 17 مشخصات و قیمت مایشن آلات (میلیون ریال) 29

جدول 18 هزینه های قبل از بهره برداری (میلیون ریال) 29

جدول 19 کل هزینه های سرمایه گذاری ثابت (میلیون ریال) 30

جدول 20 برآورد هزینه تامین مواد اولیه مصرفی (میلیون ریال) 30

جدول 21 نیروی انسانی 31

جدول 22 میزان مصرف سالیانه آب ، برق و گاز 31

جدول 23 جمع بندی نهایی اسانس گیاهی - تن 32

فصل چهارم - جمع بندی – نتیجه گیری و پیشنهادات 33

نتایج حاصله از اجرای طرح : 34

خلاصه طرح :

در این طرح به بررسی تولید اسانس های گیاهی پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، نیروی انسانی ، نحوه تامین سرمایه و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، فصل سوم به بررسی طرح از دیدگاه اقتصادی پرداخته است ( طرح توجیهی یا BP ) ، عناوینی از قبیل نیروی انسانی مورد نیاز ، میزان سرمایه گذاری ، مواد اولیه مورد نیاز ، ماشین آلات مورد نیاز و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، در نهایت فصل چهارم به بیان نتیجه اجرای طرح می پردازد .

اسانس ها یا روغن های اساسی (Essential Oil) ترکیبات روغنی فرار هستند که از بخش های کختلف گیاهان معطر مانند برگ ، پوست ، گل ، میوه ، دانه و ریشه گرفته می شوند .

از نظر شیمیایی اغلب این مواد هیدروکربورهای نوع ترپنی هستند و قابلیت صابونی شدن ندارند . برخی از آنها حاوی یک ماده خالص هستند مانند روغن کاج (Winter green) که حاوی ماده خالص متیل سالیسیلات است و در ساخت پمادهای مسکن درد استفاده می شود ولی برخی مخلوط چند ماده هستند مانند روغن ترپنتین (پنتن و دی پنتن) . گاهی اسانس ها حاوی یک ماده رزینی در یک حلال هستند که به آنها الئورزین (Oleoresins) یا بالزام (Balsams) می گویند . از نظر شکل ظاهری ، اسانس ها ماده ای تقریباً بی رنگ و دارای بوی قوی بوده که در تماس با هوا کدر می شوند . چگالی اغلب آنها بین 1/1 – 0.85 می باشد .

اسانس ها محلول در الکل ، دی سولفید کربن ، تترا کلرو کربن ، کلرو فرم ، اترهای نفتی و روغن های چرب هستند . اغلب در آب نامحلول بوده به جز بعضی از آنها که در آب کم محلول اند .

نقطعه اشتعال اسانس های طبیعی حدود 60 – 70 درجه سانتیگراد و ضریب شکست نوری این مواد حدود 4/1 می باشد .

از ویژگی های اصلی روغن های فرار قابلیت تقطیر و فاسد نشدن آنها است که این دو مشخصه می تواند روغن های فرار (اسانس) را از روغن های پایدار (استرهای اسید چرب) متمایز نماید .

بسته بندی اسانس معمولاً در ظروف شیشه ای و یا پلی اتیلن بوده ولی در مورد اسانس های طبیعی گران قیمت بسته بندی شیشه ای ترجیح داده می شود .

قسمت اعظم گیاهان دارویی که در گذشته مورد استفاده قرار گرفته اند و هنوز هم در اکثر نقاط مصرف می شوند به صورت (خودرو) می باشند . ولی بعد از شناخت اسانس (مواد موثر) موجود در این گیاهان و تشخیص کیفی و کمی این مواد ، گیاهان فوق را باید بیشتر به صورت کشت شده در داروسازی و پزشکی مورد استفاده قرار دهند .

 کارآفرینی کارگاه تولید اسانس های گیاهی

پروژه کارآفرینی کارگاه تولید نودل

هدف از انجام این بررسی , مطالعه و امکان سنجی احداث واحد تولید نودل است . در این بررسی بازار فروش , واردات و صادرات , واحدهای فعال و در دست احداث , منابع تأمین مواد اولیه و کلیه ماشین آلات و سایر امکانات مورد نیاز برای احداث واحد به تفصیل شرح داده شده است .
فهرست مطالب
خلاصه طرح : 4
فصل اول 5
کلیات 5
مقدمه : 6
نام کامل طرح و محل اجرای آن : 6
محل اجرا : 6
مشخصات متقاضیان : 6
دلایل انتخاب طرح : 7
وضعیت و میزان اشتغالزایی : 7
تاریخچه و سابقه مختصر طرح : 8
مشخصات کلی محصول 8
شماره تعرفه گمرکی 9
شرایط واردات و صادرات : 9
استانداردهای ملی و جهانی 10
قیمت تولید داخلی و جهانی محصول 11
موارد مصرف و کاربرد: 11
کالاهای جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر مصرف محصول 11
کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول 12
وضعیت عرضه و تقاضا 13
بررسی ظرفیت بهره برداری و وضعیت طرحهای جدید و طرحهای توسعه و در دست اجرا و روند تولید از آغاز برنامه سوم تا کنون 13
بررسی روند واردات محصول از آغاز برنامه سوم تا نیمه اول سال 85 13
بررسی روند مصرف از آغاز برنامه 14
بررسی روند صادرات محصول از آغاز برنامه سوم و امکان توسعه آن 16
بررسی نیاز به محصول یا اولویت صادرات تا پایان برنامه چهارم 17
بررسی اجمالی تکنولوژی و روشهای تولید و تعیین نقاط قوت و ضعف تکنولوژی های مرسوم در فرآیند تولید محصول : 17
تکنولوژی های موجود: 17
خط تولید نودل خشک شده : 18
در روش دوم فرایند تولید نودل , محصول سرخ میشود . 18
خط تولید نودل سرخ شده 19
شرح تکنولوژی مورد نظر: 19
روش تولید طرح)با رسم نمودار( 19
نمودار تولید : 22
مجوز های قانونی : 22
مراحل صدور جواز تاسیس : 22
شرایط عمومی متقاضیان ( اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی ) دریافت جواز تاسیس 23
1-   اشخاص حقیقی 23
2-   اشخاص حقوقی 23
مدارک مورد نیاز: 23
اصلاحیه جواز تاسیس : 24
تعریف: 25
صدور پروانه بهره برداری : 25
مراحل صدور توسعه طرح : 25
فصل دوم 27
روش انجام کار 27
جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده : 28
مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار : 28
پیشنهاد منطقه مناسب برای اجرای طرح : 29
در مکانیابی صنایع اولویت دار برای استقرار در هر منطقه عوامل مشروحه در ذیل مد نظر بوده است: 29
الف- منابع طبیعی و مواد اولیه 29
ب- نیروی انسانی 29
ج- سرمایه و منابع مالی 30
د- امکانات زیربنایی 30
ه- امکانات خدمات پشتیبانی تولید 31
ز- موقعیت جغرافیایی 31
ح- شرایط طبیعی 32
گروه بندی صنایع براساس فاصله محل استقرار صنایع با بازارهای مختلف 32
صنایع را بر حسب اصلی ترین عوامل موثر در مکانیابی آنها می توان در 5 گروه به شرح زیر طبقه بندی کرد. 33
گروه بندی صنایع جهت مکانیابی براساس صنایع عمومی و صنایع تخصصی 33
الف - صنایع عمومی 33
ب- صنایع تخصصی 33
گروه بندی صنایع براساس فرایند تولید و میزان آلودگیهای محیط زیست 34
فصل سوم 35
امور مالی طرح 35
سرمایه گذاری ثابت طرح : 36
خرید دفتر کار : 36
هزینه زمین : 36
هزینه محوطه سازی : 37
هزینه ساختمان سازی : 37
هزینه ماشین آلات و تجهیزات : 38
هزینه تاسیسات و تجهیزات عمومی : 38
هزینه تجهیزات آزمایشگاهی : 39
وسایل اداری و خدماتی 39
ماشین آلات حمل و نقل درون/ برون کارگاهی 39
هزینه های قبل از بهره برداری 40
هزینه های پیش بینی نشده 40
هزینه سرمایه گذاری ثابت : 41
سرمایه در گردش : 41
هزینه پرسنل : 42
هزینه آب – سوخت – ارتباطات : 43
هزینه تعمیر و نگهداری : 43
فصل چهارم 44
جمع بندی – نتیجه گیری و پیشنهادات 44
نتایج حاصله از اجرای طرح : 45
 
خلاصه طرح :
در این طرح به بررسی کارگاه تولید نودل پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، نیروی انسانی ، نحوه تامین سرمایه و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، فصل سوم به بررسی طرح از دیدگاه اقتصادی پرداخته است ( طرح توجیهی یا BP ) ، عناوینی از قبیل نیروی انسانی مورد نیاز ، میزان سرمایه گذاری ، مواد اولیه مورد نیاز ، ماشین آلات مورد نیاز و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، در نهایت فصل چهارم به بیان نتیجه اجرای طرح می پردازد .
 
قیمت تولید داخلی و جهانی محصول
از آنجائیکه نودل در داخل کشور تا به حال تولید نشده است برای قیمت داخلی ،قیمت در نظر گرفته شده در طرح ارائه شده است. و قیمت جهانی آن نیز حدود 12 سنت برای هر کیلو گرم میباشد .
 
موارد مصرف و کاربرد:
نودل به عنوان یک غذای آماده یا فست فود شناخته میشود و نحوی استفاده آن ریختن محتویات بسته در آب جوش به مدت 3 دقیقه میباشد که پس از آن غذا آماده بوده و به عنوان یک وعده غذایی مورد استفاده قرار میگیرد.

کالاهای جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر مصرف محصول
انواع غذاهای آماده دیگر و ماکارونی ها و غیره میتواند جایگزین این محصول تعریف شود ولی با توجه به سرعت آماده شدن آن و عدم نیاز به محلی برای پخت و قیمت مناسب و خواص غذایی مطلوب آن مزیت بالایی نسبت به دیگر جایگزینهای خود دارد .

کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول
به نظر می رسد سرآغاز پیدایش نودل فوری در کشور ژاپن در سال 1950 بوده است ، و اکنون در بیش از 80 کشور در سراسر دنیا تولید می شود .در سال 2001 بیش از یک میلیون تن نودل در چین تولید شد، حدود 700 هزار تن در ژاپن و اندونزی ، 270 هزار تن در کره جنوبی ، 200 هزار تن در ویتنام ، 80 هزار تن در تایلند ، 50 هزار تن در تایوان ، و 40 هزار تن در فیلیپین تولید شده است. راحتی و از عهده هزینه آن برآمدن از فاکتورهای مهمی هستند که باعث رشد محبوبیت نودل بین مصرف کنندگان شده است . مصرف سرانه نودل از سال 1995 در بسیاری از کشورهای آسیایی بطور یکنواخت در حال افزایش است .
اساس آخرین پژوهشهای موسسه یورومانیتور اینترنشنال ،آمریکاییها بیشترین مصرف غذای آماده را دارند ،و ژاپنی ها جهت خوردن غذا در بیرون از خانه بیشترین هزینه را می کنند.
بر اساس آخرین تحقیقات موسسه یورومانیتور اینترنشنال در سال 2005 مصرف سرانه غذای آماده در امریکا 566 دلار بوده است و به دنبال آن کشورهای کانادا ، انگلستان و استرالیا به ترتیب با مصرف سرانه 456 دلار ، 390 دلار و 363 دلار در مکان های بعدی قرار دارند. این مصرف سرانه بالا نشان دهنده اهمیت غذای آماده در شکل زندگی این کشورهاست . جالب است بدانید کشور کره جنوبی با سرانه مصرف 239 دلار برای غذای آماده بالاتر از کشورهای ثروتمند اروپایی مانند اتریش ، آلمان ، سوئیس و سوئد قرار گرفت.

پروژه کارآفرینی کارگاه تولید کیت CNG

با سلام خدمت دوستان گلم پروژه زیر بافرمت word در 53 صفحه تهیه بدون نیاز به ویرایش آماده چاپ میباشد.....

در حال حاضر میزان متوسط مصرف بنزین هر اتومبیل سواری در کشور روزانه در حدود 10 لیتراست که این میزان بیش از 4 برابر کشور انگلستان و بیش از 5,5 برابر کشور فرانسه است . در نیمه اول سال 1381 ، متوسط مصرف روزانه بنزین 50 میلیون لیتر و واردات بنزین و افزودنی های مربوطه بالغ بر 13 میلیون لیتر بوده است که با ادامه همین روند برای تامین بنزین مورد نیاز تا پایان سال 81 حدود یک میلیارد تومان واردات داشته ایم .این در حالی است که ظرفیت بنادر و ناوگان توزیع سوخت کشور برای تخلیه و توزیع این حجم از واردات بسیار نامحدود است .با توجه به روند تولیدات اتومبیل انتظار می رود تع د اد اتومبیل ها در سال 1400 بالغ بر 15 میلیون دستگاه باشد که بدین ترتیب میزان کسری بنزین در کشور طی 20 سال آینده بالغ بر 500 میلیارد لیتر خواهد بود .

 

پروژه کارآفرینی کارگاه تولید کیت CNG

فهرست مطالب


خلاصه طرح : 5

فصل اول 6

کلیات 6

مقدمه : 6

نام کامل طرح و محل اجرای آن : 8

محل اجرا : 8

مشخصات متقاضیان : 8

دلایل انتخاب طرح : 8

وضعیت و میزان اشتغالزایی : 9

تاریخچه و سابقه مختصر طرح : 9

CH4 10

اثر اجزاءمتشکله گاز بر مجموعه قطعات سیستم 10

آب : 10

دی اکسید کربن 11

سولفید هیدروژن 11

گوگرد : 11

بودار کننده گاز طبیعی (مرکاپتان ) : 11

گاز طبیعی فشرده :( CNG) 11

انواع کمپرسورها : 12

انواع مخزن های نگهداری گاز فشرده  : 12

مخزن هارا باتوجه به جنس مخزن ونیز درجه مقاومت آن در برابر فشار وعوامل محیطی به چهار گروه تقسیم میشوند : 12

1- مخزن تمام فلزی 12

2- مخزن کمر پیچ 12

3- مخزن تمام پیچ 13

4- مخزن مرکب 13

5- گاز طبیعی مایع شده 13

6- گاز طبیعی جذب شده 13

سیر تکاملی سیستم های گاز سوز: 14

نسل اول : 14

نسل دوم : 14

نسل سوم و چهارم : 15

ابعاد زیست محیطی استفاده از CNG در کشور 15

نام گذاری خودروها: 16

DEDICATED (OEM) 16

BI-FUEL 16

BI-FUEL/OEM 16

BI-FUEL/Retrofit 17

Dual-Fuel 17

قطعات کیت CNG و عملکرد اجزاء : 17

شیر مخزن گاز CNG 17

سیستم گردش هوا در مسیر لوله ها : 17

شیر سوخت گیری : 18

طرز کار شیر سوخت گیری : 18

لوله فشار قوی : 18

شیر برقی بنزین : 19

پیچ دستی شیر برقی بنزین : 19

رگولاتور فشار : 20

تبادل حرارتی : 20

شیر برقی گاز : 20

کلید انتخاب سوخت : 20

موتور پله ای 21

میکسر 21

اندازه گیر و سنسور فشار گاز : 22

فیلتر : 22

شماره تعرفه گمرکی 22

استانداردهای ملی و جهانی 22

آزمونها 23

آزمون نشتی : 23

آزمون عملکرد شیر قطع کن اصلی : 23

شیربرقی ها (قطع کن ها ) باید در شرایط زیر در وضعیت بسته قرار گیرند : 23

تخلیه  CNG از مخازن خودروها مطابق با استاندارد  NFPA 23

پرسنل انجام دهنده تخلیه مخزن باید عملیات زیر را انجام دهد : 23

قیمت تولید داخلی و جهانی محصول 24

موارد مصرف و کاربرد 25

کالاهای جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر مصرف محصول 25

اثرات عمده تغییر سوخت خودرو به گاز طبیعی : 25

خواص و مزایای استفاده از گاز طبیعی : 26

سرعت پخش شعله : 26

خواص شیمیایی و تاثیر آن بر محیط زیست و عوامل انسانی: 27

در جدولهای زیر مقایسه ای بین دو سوخت گاز طبیعی و بنزین صورت گرفته است: 27

چگالی انرژی گاز طبیعی در مقایسه با دیگر سوختها : 28

میزان پخش آلاینده ها: 28

قابلیت اشتعال : 28

پخش یکنواخت تر در محفظه احتراق : 29

افزایش طول عمر کارکرد سیلندر موتور: 29

سبک بودن این گاز نسبت به هوا : 29

بعضی تولیدکنندگان و تحقیق کنندگان در رابطه با کیت  CNG 29

طبق آمار شرکت ملی گاز ایران تولیدکنندگان داخلی کیت CNG به شرح زیر می باشد : 31

بررسی روند واردات محصول از آغاز برنامه سوم تا نیمه اول سال 85 31

بررسی روند مصرف از آغاز برنامه 31

عملکرد پروژه ملی CNG در احداث جایگاه های گاز طبیعی فشرده در بخش دولتی 32

بررسی روند صادرات محصول از آغاز برنامه سوم و امکان توسعه آن 33

بررسی نیاز به محصول یا اولویت صادرات تا پایان برنامه چهارم 33

مجوز های قانونی : 34

مراحل صدور جواز تاسیس : 34

شرایط عمومی متقاضیان ( اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی ) دریافت جواز تاسیس 34

1-   اشخاص حقیقی 34

2-   اشخاص حقوقی 35

مدارک مورد نیاز: 35

اصلاحیه جواز تاسیس : 35

تعریف: 36

صدور پروانه بهره برداری : 36

مراحل صدور توسعه طرح : 36

فصل دوم 38

روش انجام کار 38

جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده : 38

پیشنهاد منطقه مناسب برای اجرای طرح 39

وضعیت حمایت های اقتصادی و بازرگانی 39

فصل سوم 41

امور مالی طرح 41

سرمایه گذاری ثابت طرح : 41

خرید دفتر کار : 41

هزینه محوطه سازی : 42

هزینه ساختمان سازی : 42

هزینه تاسیسات و تجهیزات عمومی : 43

هزینه ماشین آلات و تجهیزات : 43

وسایل اداری و خدماتی 44

وسایل نقلیه : 44

هزینه های قبل از بهره برداری 45

هزینه های پیش بینی نشده 45

هزینه سرمایه گذاری ثابت : 45

سرمایه در گردش : 45

هزینه حقوق و دستمزد : 46

هزینه آب – برق – سوخت – ارتباطات : 46

هزینه تعمیر و نگهداری : 47

هزینه استهلاک : 47

هزینه های متفرقه و پیش بینی نشده تولید 48

هزینه توزیع و فروش : 48

هزینه های ثابت و متغیر : 49

هزینه مواد اولیه : 50

فصل چهارم 51

جمع بندی – نتیجه گیری و پیشنهادات 51

نتایج حاصله از اجرای طرح : 51

 

خلاصه طرح :

در این طرح به بررسی تولید کیت CNG پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، نیروی انسانی ، نحوه تامین سرمایه و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، فصل سوم به بررسی طرح از دیدگاه اقتصادی پرداخته است ( طرح توجیهی یا BP ) ، عناوینی از قبیل نیروی انسانی مورد نیاز ، میزان سرمایه گذاری ، مواد اولیه مورد نیاز ، ماشین آلات مورد نیاز و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، در نهایت فصل چهارم به بیان نتیجه اجرای طرح می پردازد .

 


دلایل انتخاب طرح :

برای استفاده از CNG  به جای بنزین و گازوئیل درناوگان خودروهای کشور نیاز به سرمایه گذاری می باشد این سرمایه گذاری می بایست برای تامین و نصب ادوات تبدیل یک خودرو از بنزین سوز به CNG سوز و احداث جایگاه های توزیع CNG صرف گردد برای مثال کل هزینه سرمایه گذاری به ازای هر سواری شخصی حدود 85 دلار و برای یک تاکسی 1200 دلار می باشد این سرمایه گذاری ها برای هر خودرو سواری شخصی طی 1,6 سال برگشت خواهد شد . نرخ سود این سرمایه گذاری 64 % می باش د . در مورد تاکسی زمان برگشت سرمایه گذاری تنها 8,5 ماه و نرخ سود آن بالغ بر 135 % خواهد بود .

بررسی ها ی اقتصادی نشان می دهد که با گازسوز کردن یک تاکسی در سال 1381 هزینه های ناشی از سوخت مصرفی آن بیش از 4 میلیون ریال در سال کاهش خواهد یافت .

وضعیت و میزان اشتغالزایی :

تعداد اشتغالزایی این طرح 30 نفر میباشد .

تاریخچه و سابقه مختصر طرح :

گاز طبیعی   CNG:COMPRESSED NATURAL GAS

مقبولترین تئوری برای تشکیل گاز طبیعی تئوری منشا آلی است که تشکیل آنرا ناشی از مدفون شدن بقایای موجودات زنده در زیر زمین و تبدیلات شیمیایی آنها می داند .متان قسمت اصلی گاز طبیعی است .

 

CH4

گاز طبیعی عمدتا از متا ن تشکیل یافته است (معمو لا 88 تا 96 درصد مولی )و مابقی ترکیبات آن را سایر آلکانها (نظیر اتان پروپان ،بوتان )... با نسبتهای کم شونده تشکیل می دهد . سایر اجزایی که در گاز طبیعی یافت می شوند عبارتند از نیتروژن - دی اکسید کربن – آب اکسیژن ومقدار نا چیزی از روغنهای روان کننده (حاصل از کمپرسورها ) سولفور به صورت سولفید هیدروژن و سایر ترکیبات سولفور.

اثر اجزاءمتشکله گاز بر مجموعه قطعات سیستم

آب :

هنگامی که گاز طبیعی متراکم می شود .امکان تشکیل آب در سیلندر و لوله های ارتباطی بین اجزا سیستم خودروهای گاز وجود دار د . در هوای سرد (زمستان ) احتمال وقوع چنین پدیده ای می باشد که باعث خوردگی و همچنین تشکیل هیدرات می شود . میزان غلظت مجاز آب بین 5تا 10 میلی گرم در متر مکعب می باشد .

دی اکسید کربن

گازکربنیک ذخیره شده در سیلندرهای از جنس کربن استیل با آب واکنش داده و ممکن است تشکیل Feco در داخل سیلندرها شود .

سولفید هیدروژن

در هنگام حضور آب می تواند محلول اسیدی تشکیل داده وبا عث خوردگی روی استیلها می شود.

گوگرد :

به دلیل میزان انحلال اندک گوگرد در آب این عنصر نقش بزرگی در تشکیل ومیزان خوردگی

نخواهد داشت .

بودار کننده گاز طبیعی (مرکاپتان ) :

از آنجاییکه گاز طبیعی بدون بو می باشد ،شرکتهای توزیع کننده محلی مواد بوزای مرکاپیتان (نظیر ترشری بوتیل مرکاپیان ) را به علت رعایت ایمنی (آشکار ساختن حضور گاز )به آن اضافه می کنند

گاز طبیعی فشرده :( CNG)

در این روش گاز طبیعی تحت فشار در کپسولها و مخازن فلزی و محدوده فشارهای بالا  200 با ر نگهداری می شود .عمل فشرده سازی گاز توسط کمپر سوره ا ی مخصوص انجام می گیرد .

انواع کمپرسورها :

1- پیستونی : سازندگان اینگونه کمپرسورها بیشمار بوده و تکنولو ژی ساخت آنها شناخته شده ودر دسترس می باشد .امابا توجه به تعداد قطعات متحرک بالا در اینگونه کمپرسور ها هزینه نگهداری آنها قابل توجه است.

2- هیدرو لیکی : این کمپرسورها قطعات متحرک کمتر بوده ولی رنج ظرفیتی محدودتری دارند.


  هنگام خرید لطفا مشخصات و آدرس ایمیل خود را با دقت وارد کنید چون یک نسخه از لینک دانلود به آدرس ایمیل وارد شده هنگام خرید ارسال می شود . آدرس ایمیل با www. آغاز نمی شود .