دانلود گزارش کارآفرینی طرح کسب و کار

طرح گسب و کار طرح توجیهی گزارش کارآفرینی

دانلود گزارش کارآفرینی طرح کسب و کار

طرح گسب و کار طرح توجیهی گزارش کارآفرینی

پروژه کارآفرینی کارگاه تولید نودل

هدف از انجام این بررسی , مطالعه و امکان سنجی احداث واحد تولید نودل است . در این بررسی بازار فروش , واردات و صادرات , واحدهای فعال و در دست احداث , منابع تأمین مواد اولیه و کلیه ماشین آلات و سایر امکانات مورد نیاز برای احداث واحد به تفصیل شرح داده شده است .
فهرست مطالب
خلاصه طرح : 4
فصل اول 5
کلیات 5
مقدمه : 6
نام کامل طرح و محل اجرای آن : 6
محل اجرا : 6
مشخصات متقاضیان : 6
دلایل انتخاب طرح : 7
وضعیت و میزان اشتغالزایی : 7
تاریخچه و سابقه مختصر طرح : 8
مشخصات کلی محصول 8
شماره تعرفه گمرکی 9
شرایط واردات و صادرات : 9
استانداردهای ملی و جهانی 10
قیمت تولید داخلی و جهانی محصول 11
موارد مصرف و کاربرد: 11
کالاهای جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر مصرف محصول 11
کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول 12
وضعیت عرضه و تقاضا 13
بررسی ظرفیت بهره برداری و وضعیت طرحهای جدید و طرحهای توسعه و در دست اجرا و روند تولید از آغاز برنامه سوم تا کنون 13
بررسی روند واردات محصول از آغاز برنامه سوم تا نیمه اول سال 85 13
بررسی روند مصرف از آغاز برنامه 14
بررسی روند صادرات محصول از آغاز برنامه سوم و امکان توسعه آن 16
بررسی نیاز به محصول یا اولویت صادرات تا پایان برنامه چهارم 17
بررسی اجمالی تکنولوژی و روشهای تولید و تعیین نقاط قوت و ضعف تکنولوژی های مرسوم در فرآیند تولید محصول : 17
تکنولوژی های موجود: 17
خط تولید نودل خشک شده : 18
در روش دوم فرایند تولید نودل , محصول سرخ میشود . 18
خط تولید نودل سرخ شده 19
شرح تکنولوژی مورد نظر: 19
روش تولید طرح)با رسم نمودار( 19
نمودار تولید : 22
مجوز های قانونی : 22
مراحل صدور جواز تاسیس : 22
شرایط عمومی متقاضیان ( اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی ) دریافت جواز تاسیس 23
1-   اشخاص حقیقی 23
2-   اشخاص حقوقی 23
مدارک مورد نیاز: 23
اصلاحیه جواز تاسیس : 24
تعریف: 25
صدور پروانه بهره برداری : 25
مراحل صدور توسعه طرح : 25
فصل دوم 27
روش انجام کار 27
جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده : 28
مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار : 28
پیشنهاد منطقه مناسب برای اجرای طرح : 29
در مکانیابی صنایع اولویت دار برای استقرار در هر منطقه عوامل مشروحه در ذیل مد نظر بوده است: 29
الف- منابع طبیعی و مواد اولیه 29
ب- نیروی انسانی 29
ج- سرمایه و منابع مالی 30
د- امکانات زیربنایی 30
ه- امکانات خدمات پشتیبانی تولید 31
ز- موقعیت جغرافیایی 31
ح- شرایط طبیعی 32
گروه بندی صنایع براساس فاصله محل استقرار صنایع با بازارهای مختلف 32
صنایع را بر حسب اصلی ترین عوامل موثر در مکانیابی آنها می توان در 5 گروه به شرح زیر طبقه بندی کرد. 33
گروه بندی صنایع جهت مکانیابی براساس صنایع عمومی و صنایع تخصصی 33
الف - صنایع عمومی 33
ب- صنایع تخصصی 33
گروه بندی صنایع براساس فرایند تولید و میزان آلودگیهای محیط زیست 34
فصل سوم 35
امور مالی طرح 35
سرمایه گذاری ثابت طرح : 36
خرید دفتر کار : 36
هزینه زمین : 36
هزینه محوطه سازی : 37
هزینه ساختمان سازی : 37
هزینه ماشین آلات و تجهیزات : 38
هزینه تاسیسات و تجهیزات عمومی : 38
هزینه تجهیزات آزمایشگاهی : 39
وسایل اداری و خدماتی 39
ماشین آلات حمل و نقل درون/ برون کارگاهی 39
هزینه های قبل از بهره برداری 40
هزینه های پیش بینی نشده 40
هزینه سرمایه گذاری ثابت : 41
سرمایه در گردش : 41
هزینه پرسنل : 42
هزینه آب – سوخت – ارتباطات : 43
هزینه تعمیر و نگهداری : 43
فصل چهارم 44
جمع بندی – نتیجه گیری و پیشنهادات 44
نتایج حاصله از اجرای طرح : 45
 
خلاصه طرح :
در این طرح به بررسی کارگاه تولید نودل پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، نیروی انسانی ، نحوه تامین سرمایه و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، فصل سوم به بررسی طرح از دیدگاه اقتصادی پرداخته است ( طرح توجیهی یا BP ) ، عناوینی از قبیل نیروی انسانی مورد نیاز ، میزان سرمایه گذاری ، مواد اولیه مورد نیاز ، ماشین آلات مورد نیاز و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، در نهایت فصل چهارم به بیان نتیجه اجرای طرح می پردازد .
 
قیمت تولید داخلی و جهانی محصول
از آنجائیکه نودل در داخل کشور تا به حال تولید نشده است برای قیمت داخلی ،قیمت در نظر گرفته شده در طرح ارائه شده است. و قیمت جهانی آن نیز حدود 12 سنت برای هر کیلو گرم میباشد .
 
موارد مصرف و کاربرد:
نودل به عنوان یک غذای آماده یا فست فود شناخته میشود و نحوی استفاده آن ریختن محتویات بسته در آب جوش به مدت 3 دقیقه میباشد که پس از آن غذا آماده بوده و به عنوان یک وعده غذایی مورد استفاده قرار میگیرد.

کالاهای جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر مصرف محصول
انواع غذاهای آماده دیگر و ماکارونی ها و غیره میتواند جایگزین این محصول تعریف شود ولی با توجه به سرعت آماده شدن آن و عدم نیاز به محلی برای پخت و قیمت مناسب و خواص غذایی مطلوب آن مزیت بالایی نسبت به دیگر جایگزینهای خود دارد .

کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول
به نظر می رسد سرآغاز پیدایش نودل فوری در کشور ژاپن در سال 1950 بوده است ، و اکنون در بیش از 80 کشور در سراسر دنیا تولید می شود .در سال 2001 بیش از یک میلیون تن نودل در چین تولید شد، حدود 700 هزار تن در ژاپن و اندونزی ، 270 هزار تن در کره جنوبی ، 200 هزار تن در ویتنام ، 80 هزار تن در تایلند ، 50 هزار تن در تایوان ، و 40 هزار تن در فیلیپین تولید شده است. راحتی و از عهده هزینه آن برآمدن از فاکتورهای مهمی هستند که باعث رشد محبوبیت نودل بین مصرف کنندگان شده است . مصرف سرانه نودل از سال 1995 در بسیاری از کشورهای آسیایی بطور یکنواخت در حال افزایش است .
اساس آخرین پژوهشهای موسسه یورومانیتور اینترنشنال ،آمریکاییها بیشترین مصرف غذای آماده را دارند ،و ژاپنی ها جهت خوردن غذا در بیرون از خانه بیشترین هزینه را می کنند.
بر اساس آخرین تحقیقات موسسه یورومانیتور اینترنشنال در سال 2005 مصرف سرانه غذای آماده در امریکا 566 دلار بوده است و به دنبال آن کشورهای کانادا ، انگلستان و استرالیا به ترتیب با مصرف سرانه 456 دلار ، 390 دلار و 363 دلار در مکان های بعدی قرار دارند. این مصرف سرانه بالا نشان دهنده اهمیت غذای آماده در شکل زندگی این کشورهاست . جالب است بدانید کشور کره جنوبی با سرانه مصرف 239 دلار برای غذای آماده بالاتر از کشورهای ثروتمند اروپایی مانند اتریش ، آلمان ، سوئیس و سوئد قرار گرفت.
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.