دانلود گزارش کارآفرینی طرح کسب و کار

طرح گسب و کار طرح توجیهی گزارش کارآفرینی

دانلود گزارش کارآفرینی طرح کسب و کار

طرح گسب و کار طرح توجیهی گزارش کارآفرینی

کارآفرینی کارگاه تولید اسانس های گیاهی

بزرگترین معجزه گل ها و گیاهان و میوه های متنوع دارویی این است که چنانچه مطابق دستور پزشک مصرف شوند ، هیچگونه عواض جانبی نداشته و به دنبال درمان یک بیماری باعث بیماری دیگری نمی شود و به همین دلیل باید از انهدام کامل گیاهان دارویی پیشگبری شود .

در صورتیکه این طرح به مرحله اجرا برسد اسانس های طبیعی ، جوهر اصلی گیاه و طبیعت در اختیار مردم گذاشته می شود که با این کار بهترین راه استفاده سریع ، موثر و اقتصادی از گیاه معطر و در قلمرو دارویی ، غذایی ، بهداشتی و آرایشی صورت می پذیرد و در عین حال مردم را از مصرف مواد شیمیایی مشابه و مضر بی نیاز می کند .

اسانس ها یا روغن های اساسی (Essential Oil) ترکیبات روغنی فرار هستند که از بخش های کختلف گیاهان معطر مانند برگ ، پوست ، گل ، میوه ، دانه و ریشه گرفته می شوند .

از نظر شیمیایی اغلب این مواد هیدروکربورهای نوع ترپنی هستند و قابلیت صابونی شدن ندارند .

موضوع: کارآفرینی کارگاه تولید اسانس های گیاهی

فهرست مطالب


خلاصه طرح : 3

فصل اول - کلیات 4

1- 1 مقدمه : 5

1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن : 7

محل اجرا : 7

1 – 3 – مشخصات متقاضیان : 7

1 – 6  - وضعیت و میزان اشتغالزایی : 7

مجوز های قانونی : 8

مراحل صدور جواز تاسیس : 8

شرایط عمومی متقاضیان ( اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی ) دریافت جواز تاسیس 8

1-   اشخاص حقیقی 8

2-   اشخاص حقوقی 9

مدارک مورد نیاز: 9

اصلاحیه جواز تاسیس : 10

تعریف: 10

صدور پروانه بهره برداری : 10

مراحل صدور توسعه طرح : 11

فصل دوم -  روش انجام کار 12

گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه : 13

بازدید از کارخانه تولید اسانس های گیاهی 13

جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده : 13

فهرست تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز و برآورد قیمت آنها : 14

مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار (ارقام به میلیون ریال) : 15

روشهای بازاریابی و تبلیغات جهت ( جهت فروش  کالا ) 15

فصل سوم  - امور مالی طرح 16

جدول 1 اسامی و کد آیسیک محصولات این طرح 17

جدول 2 انواع اسانس (تولید سالانه بیش از 1000 تن) – سال 2004 17

نمودار 1 انواع اسانس (تولید سالانه بیش از 1000 تن) – سال 2004 18

جدول 3 انواع اسانس (تولید سالانه کمتر از 1000 تن) – سال 2004 18

نمودار 2 انواع اسانس (تولید سالانه کمتر از 1000 تن) – سال 2004 19

جدول 4 درصد تولید انواع اسانس در مناطق مختلف جهان 20

نمودار 3 درصد تولید انواع اسانس در مناطق مختلف جهان 21

جدول 5  واحدهای تولید کننده انواع اسانس 22

ادامه جدول 5 23

جدول 6 روند ظرفیت تولید اسانس در سال های 1384- 1379 23

جدول 7 واحدهای در دست اجرای انواع اسانس 23

جدول 8 میزان واردات اسانس های طبیعی - تن 24

جدول 9 میزان عرضه و تقاضای انواع اسانس - تن 24

نمودار میزان تقاضای انواع اسانس در ایران 25

جدول 10 سرانه مصرف اسانس - گرم 25

جدول 11 میزان صادرات اسانس های طبیعی - تن 26

شکل تقطیر با بخار آب و تولید اسانس 26

جدول 12 هزینه خرید زمین (میلیون ریال) 27

جدول 13 آماده سازی محوطه (میلیون ریال) 27

جدول 14 هزینه احداث ساختمان های بخش صنعتی و غیر صنعتی (میلیون ریال) 27

جدول 15 کل هزینه تاسیسات زیربنایی (میلیون ریال) 28

جدول 16 وسایل حمل و نقل و اداری مورد نیاز در طرح (میلیون ریال) 28

جدول 17 مشخصات و قیمت مایشن آلات (میلیون ریال) 29

جدول 18 هزینه های قبل از بهره برداری (میلیون ریال) 29

جدول 19 کل هزینه های سرمایه گذاری ثابت (میلیون ریال) 30

جدول 20 برآورد هزینه تامین مواد اولیه مصرفی (میلیون ریال) 30

جدول 21 نیروی انسانی 31

جدول 22 میزان مصرف سالیانه آب ، برق و گاز 31

جدول 23 جمع بندی نهایی اسانس گیاهی - تن 32

فصل چهارم - جمع بندی – نتیجه گیری و پیشنهادات 33

نتایج حاصله از اجرای طرح : 34

خلاصه طرح :

در این طرح به بررسی تولید اسانس های گیاهی پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، نیروی انسانی ، نحوه تامین سرمایه و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، فصل سوم به بررسی طرح از دیدگاه اقتصادی پرداخته است ( طرح توجیهی یا BP ) ، عناوینی از قبیل نیروی انسانی مورد نیاز ، میزان سرمایه گذاری ، مواد اولیه مورد نیاز ، ماشین آلات مورد نیاز و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، در نهایت فصل چهارم به بیان نتیجه اجرای طرح می پردازد .

اسانس ها یا روغن های اساسی (Essential Oil) ترکیبات روغنی فرار هستند که از بخش های کختلف گیاهان معطر مانند برگ ، پوست ، گل ، میوه ، دانه و ریشه گرفته می شوند .

از نظر شیمیایی اغلب این مواد هیدروکربورهای نوع ترپنی هستند و قابلیت صابونی شدن ندارند . برخی از آنها حاوی یک ماده خالص هستند مانند روغن کاج (Winter green) که حاوی ماده خالص متیل سالیسیلات است و در ساخت پمادهای مسکن درد استفاده می شود ولی برخی مخلوط چند ماده هستند مانند روغن ترپنتین (پنتن و دی پنتن) . گاهی اسانس ها حاوی یک ماده رزینی در یک حلال هستند که به آنها الئورزین (Oleoresins) یا بالزام (Balsams) می گویند . از نظر شکل ظاهری ، اسانس ها ماده ای تقریباً بی رنگ و دارای بوی قوی بوده که در تماس با هوا کدر می شوند . چگالی اغلب آنها بین 1/1 – 0.85 می باشد .

اسانس ها محلول در الکل ، دی سولفید کربن ، تترا کلرو کربن ، کلرو فرم ، اترهای نفتی و روغن های چرب هستند . اغلب در آب نامحلول بوده به جز بعضی از آنها که در آب کم محلول اند .

نقطعه اشتعال اسانس های طبیعی حدود 60 – 70 درجه سانتیگراد و ضریب شکست نوری این مواد حدود 4/1 می باشد .

از ویژگی های اصلی روغن های فرار قابلیت تقطیر و فاسد نشدن آنها است که این دو مشخصه می تواند روغن های فرار (اسانس) را از روغن های پایدار (استرهای اسید چرب) متمایز نماید .

بسته بندی اسانس معمولاً در ظروف شیشه ای و یا پلی اتیلن بوده ولی در مورد اسانس های طبیعی گران قیمت بسته بندی شیشه ای ترجیح داده می شود .

قسمت اعظم گیاهان دارویی که در گذشته مورد استفاده قرار گرفته اند و هنوز هم در اکثر نقاط مصرف می شوند به صورت (خودرو) می باشند . ولی بعد از شناخت اسانس (مواد موثر) موجود در این گیاهان و تشخیص کیفی و کمی این مواد ، گیاهان فوق را باید بیشتر به صورت کشت شده در داروسازی و پزشکی مورد استفاده قرار دهند .

 کارآفرینی کارگاه تولید اسانس های گیاهی

نظرات 1 + ارسال نظر
خوب خوان یکشنبه 23 آبان 1395 ساعت 14:46 http://khubkhan.ir

با خوب خوان، خوبتر بخوانید! آخرین اخبار در حوزه های ورزشی، تکنولوژی، سلامت، فرهنگ و بهترین ویدئو های روز را از طریق خوب خوان دنبال کنید - khubkhan.ir

امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.