دانلود گزارش کارآفرینی طرح کسب و کار

طرح گسب و کار طرح توجیهی گزارش کارآفرینی

دانلود گزارش کارآفرینی طرح کسب و کار

طرح گسب و کار طرح توجیهی گزارش کارآفرینی

پروژه کارآفرینی تولید و بسته بندی نان لواش

1- 1 مقدمه : 
نان به آن دسته از غذاها اطلاق می شود که با پختن، بخارپز کردن و یا سرخ کردن خمیری که متشکل از آرد و آب است، تهیه می شود. در بیشتر خمیرها نمک هم لازم است و معمولاً از یک ماده برای ور آمدن خمیر نان استفاده می کنند.  در تهیه نان به غیر از نمک، مخمر، روغن و آب، و گاهی برخی ادویه جات، از انواع غلات استفاده می کنند و انواع بسیار متفاوتی نان را عرضه می نمایند. نان در سراسر دنیا، یک غذای اصلی محسوب می شود. معمولاً از آرد گندم خمیری تهیه می کنند که به کمک خمیر مایه، ور می آید و حجمش زیاد می شود و در نهایت درون تنور یا فر آنرا می پزند. 
 
موضوع:
پروژه کارآفرینی تولید و بسته بندی نان لواش
فهرست مطالب
فصل اول - کلیات
 
1- 1 مقدمه :
1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :
محل اجرا :
1 – 3 – مشخصات متقاضیان :
1 – 4 – دلایل انتخاب طرح :
1 – 5 میزان مفید بودن طرح برای جامعه :
1 – 6 - وضعیت و میزان اشتغالزایی :
تاریخچه و سابقه مختصر طرح :
فرایندهای شیمیایی طی عمل ور آمدن خمیر نان
نان در فرهنگ های مختلف
انواع نان
تاریخچه نان
دستورالعمل تهیه نان
ویژگی‌های یک نان خوب
ویژگی‌های یک نان خوب
نان لواش و تافتون
نان های ایرانی چگونه اند؟
سبوس چیست؟
مجوز های قانونی :
مراحل صدور جواز تاسیس :
شرایط عمومی متقاضیان ( اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی ) دریافتجواز تاسیس   
1-   اشخاص حقیقی
2-   اشخاص حقوقی
مدارک مورد نیاز:
اصلاحیه جواز تاسیس :
تعریف:
صدور پروانه بهره برداری :
مراحل صدور توسعه طرح :
 
 
فصل دوم - روش انجام کار
 
گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه :
بازدید از محل تولید غذای کودک
جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده :
فهرست تجهیزات مورد نیاز و برآورد قیمت آنها :
مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار :
حقوق و دستمزد پرسنل غیر تولیدی :
حقوق و دستمزد پرسنل تولیدی :
روشهای بازاریابی و تبلیغات جهت ( جهت جذب مشتریان)
 
 
فصل سوم - امور مالی طرح
 
1- سرمایه گذاری ثابت طرح :
1-1- زمین محل اجرای طرح :
2-1- محوطه سازی :
3-1- ساختمان ها :
4-1- تأسیسات و تجهیزات :
5-1- ماشین آلات و تجهیزات و وسایل آزمایشگاهی :
6-1- وسایل نقلیه و وسایل حمل و نقل داخل کارخانه :
7-1- تجهیزات اداری و کارگاهی :
8-1- هزینه های قبل از بهره برداری :
جدول هزینه های ثابت طرح :
2- هزینه های جاری طرح :
1-2- حقوق و دستمزد :
حقوق و دستمزد پرسنل غیر تولیدی :
حقوق و دستمزد پرسنل تولیدی :
2-2- مواد اولیه و بسته بندی :
3-2- هزینه سوخت و انرژی :
4-2-استهلاک و تعمیر و نگهداری :
جدول هزینه های جاری طرح :
جدول هزینه های ثابت و متغیر تولید :
سرمایه در گردش :
جدول سرمایه گذاری :
ظرفیت تولید
قیمت فروش واحد
فروش کل
قیمت تمام شده هر واحد تولید
محاسبه نقطه سر به سر
میزان فروش در نقطه سر به سر
سود ناویژه
محاسبه سود ویژه
سود عملیاتی
سود ویژه قبل از کسر مالیات
نرخ برگشت سرمایه
دوره برگشت سرمایه
 
 
فصل چهارم - جمع بندی – نتیجه گیری و پیشنهادات
 
نتایج حاصله از اجرای طرح
 
1- 1 مقدمه : 
نان به آن دسته از غذاها اطلاق می شود که با پختن، بخارپز کردن و یا سرخ کردن خمیری که متشکل از آرد و آب است، تهیه می شود. در بیشتر خمیرها نمک هم لازم است و معمولاً از یک ماده برای ور آمدن خمیر نان استفاده می کنند.  در تهیه نان به غیر از نمک، مخمر، روغن و آب، و گاهی برخی ادویه جات، از انواع غلات استفاده می کنند و انواع بسیار متفاوتی نان را عرضه می نمایند. نان در سراسر دنیا، یک غذای اصلی محسوب می شود. معمولاً از آرد گندم خمیری تهیه می کنند که به کمک خمیر مایه، ور می آید و حجمش زیاد می شود و در نهایت درون تنور یا فر آنرا می پزند. 
معمولاً از آرد گندم در تهیه نان استفاده می کنند، چون میزان گلوتن آن بسیار زیاد است (که سبب حالت اسفنجی و تردی نان می شود). اما گاهی آرد گندم سیاه، جو، ذرت و جو دوسر هم یا به تنهایی یا مخلوط با آرد گندم در تهیه نان به کار می روند.
 
 
1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :
تولید نان لواش
 
محل اجرا :
 
1 – 3 – مشخصات متقاضیان :
نام نام خانوادگی مدرک تحصیلی  تلفن
 
 
1 – 4 – دلایل انتخاب طرح :
توجه به ارزش غذایی این محصول و همجنین نیاز بازار داخلی به تولید این محصول و با توجه به این که تولید نان لواش می تواند به رشد و شکوفایی اقتصادی کشور کمکی هر چند کوچک نماید و با در نظر گرفتن علاقه خود به این فعالیت این طرح را برای اجرا انتخاب کرده ام.
 
1 – 5 میزان مفید بودن طرح برای جامعه :
این طرح از جهات گوناگون برای جامعه مفید است ، تهیه نان مورد نیاز مردم ، سوددهی و بهبود وضعیت اقتصادی ، اشتغالزایی و بهره گیری از سرمایه ها و داشته های انسانی در بالندگی کشور .
 
1 – 6  - وضعیت و میزان اشتغالزایی :
تعداد اشتغالزایی این طرح 10  نفر میباشد .
 
تاریخچه و سابقه مختصر طرح :
ور آمدن خمیر، فرایندی است که طی آن، گاز وارد خمیر می شود تا نانی که تهیه می شود، سبک تر بوده و آسان تر هم جویده شود. در تهیه اغلب نان ها خمیر مایه به کار می رود. اما برخی نان ها هستند که برای مراسم مذهبی تهیه می شوند، و خمیر این نان ها ور نمی آید. 

کارآفرینی کارگاه تولید زغال

عنوان : کارآفرینی کارگاه تولید زغال

مقدمه :

هر محصول ویژگیها و مشخصات خاصی دارد که پیش از هر گونه بررسی فنی، مالی و اقتصادی طرح، لازم است این خصوصیات به درستی شناخته شوند. شناخت صحیحی از مشخصات و انواع مختلف محصول، بدون تردید، راهنمای مناسبی جهت تصمیم گیریهای لازم در انتخاب روش و عملیات تولید و محاسبات بعدی مورد نیاز خواهد بود.

در این ارتباط یکی از موثرترین روشهای قابل استفاده، به کارگیری استانداردهای مدون ملی و جهانی هر یک از محصولات م یباشد. علاوه بر این جهت بررسی بازار لازم است تا شماره تعرفه گمرکی (نامگذاری بروکسل) محصولات نیز مشخص گردد تا درباره روند واردات و صادرات محصول و مقررات آن شناخت لازم حاصل شود.

 

فهرست مطالب


خلاصه طرح : 4

فصل اول 5

کلیات 5

مقدمه : 6

نام کامل طرح و محل اجرای آن : 7

محل اجرا : 7

مشخصات متقاضیان : 7

دلایل انتخاب طرح : 7

وضعیت و میزان اشتغالزایی : 8

تاریخچه و سابقه مختصر طرح : 8

نام و کد محصولات 8

تعریف، ویژگیها و مشخصات فنی محصول 8

برای تهیه زغال چوب دو راه وجود دارد: 9

مشخصات فنی محصول 11

بسته بندی محصول 11

شماره تعرفه گمرکی محصول 12

استاندارد محصول 12

کالاهای قابل جانشین 13

بررسی بازار و قیمت فروش 14

بررسی روند تولید 15

در حال حاضر واحداد های فعال در زمینه تولید زغال از ضایعات چوب کم می باشد . در زیر اطلاعات واحدهای تولیدی فعال ارائه گردیده است: 15

کد آیسیک 37201137 15

روند مصرف 16

بررسی روند واردات و صادرات 17

کشور های عمده تولیدکننده و مصرف کننده 17

بررسی قیمت فروش محصول مشابه 17

پارامترهای مختلفی بر قیمت محصول موثر خواهند بود که برخی از پارامترهای مهم در ذیل شرح داده شده است: 17

مجوز های قانونی : 19

مراحل صدور جواز تاسیس : 19

شرایط عمومی متقاضیان ( اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی ) دریافت جواز تاسیس 20

1-   اشخاص حقیقی 20

2-   اشخاص حقوقی 20

مدارک مورد نیاز: 20

اصلاحیه جواز تاسیس : 21

تعریف: 21

صدور پروانه بهره برداری : 21

مراحل صدور توسعه طرح : 22

فصل دوم 23

روش انجام کار 23

جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده : 24

فهرست تجهیزات مورد نیاز و برآورد قیمت آنها : 24

مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار : 25

نیروی تولیدی : 25

نیروی غیر تولیدی : 25

مطالعات فنی تولید : 25

معرفی روش های مختلف تولید 27

در حال حاضر در ایران و سایر کشورها از دو روش جهت تولید زغال از ضایعات چوب استفاده می شود. 27

تشریح فرایند تولید منتخب : 28

تعیین نقاط قوت و ضعف تکنولوژی های مرسوم در فرآیند تولید 29

بررسی ایستگاهها، مراحل وشیوه های کنترل کیفیت 29

تعیین ظرفیت، برنامه تولید و شرایط عملکرد واحد 31

معرفی مواد اولیه طرح و برآورد مصرف هر یک 32

تامین مواد 35

برآورد مصرف مواد اولیه 35

پیشنهاد منطقه مناسب برای اجرای طرح 35

برای انتخاب مکان پروژه چند عامل مهم است که در ذیل به بررسی آنها پرداخته شده است: 35

مواد اولیه: 36

بازار فروش: 36

حمل و نقل: 36

ارزیابی مالی اقتصادی طرح : 36

فصل سوم 38

امور مالی طرح 38

سرمایه گذاری ثابت طرح : 39

خرید دفتر کار : 39

هزینه زمین - هزینه محوطه سازی - هزینه ساختمان سازی : 40

هزینه ماشین آلات و تجهیزات : 41

هزینه تاسیسات و تجهیزات عمومی : 42

وسایل اداری و خدماتی 42

ماشین آلات حمل و نقل درون/ برون کارگاهی 43

هزینه های قبل از بهره برداری 43

هزینه سرمایه گذاری ثابت : 44

برنامه تولید سالانه : 44

مقدار و ارزش مواد اولیه مصرفی : 45

هزینه تامین انرژی مورد نیاز : 45

هزینه خدمات نیروی انسانی : 46

مجموع اقلام سرمایه در گردش : 46

کل سرمایه گذاری : 47

هزینه تولید : 47

هزینه ثابت : 47

هزینه متغییر : 48

قیمت تمام شده محصول : 48

فصل چهارم 49

جمع بندی – نتیجه گیری و پیشنهادات 49

نتایج حاصله از اجرای طرح : 50

 

خلاصه طرح :

در این طرح به بررسی تولید زغال پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، نیروی انسانی ، نحوه تامین سرمایه و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، فصل سوم به بررسی طرح از دیدگاه اقتصادی پرداخته است ( طرح توجیهی یا BP ) ، عناوینی از قبیل نیروی انسانی مورد نیاز ، میزان سرمایه گذاری ، مواد اولیه مورد نیاز ، ماشین آلات مورد نیاز و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، در نهایت فصل چهارم به بیان نتیجه اجرای طرح می پردازد

کارگاه تولید زغال


پروژه کارآفرینی تولید ترانس مهتابی

صنایع الکتریکی به عنوان یکی از صنایع پیشرو دنیای صنعت توانسته است موجب تحول عظیمی در اقتصاد بسیاری از کشور ها منجمله کشور های خاور دور گشته است ، اشتغالزایی مناسب ، سودآوری بالا و دوره کوتاه سرمایه ، این صنعت را به یکی از جذابترین حوزه های سرمایه گذاری تبدیل کرده است .

 

موضوع:

پروژه کارآفرینی تولید ترانس مهتابی40وات و 20وات 

فهرست مطالب

فصل اول -  توجیه اقتصادی طرح -  سرمایه گذاری ثابت 

 الف – سرمایه گذاری ثابت :

الف – 1) زمین :

الف – 2 ) محوطه سازی :

الف – 3 ) ساختمانها : 

الف – 4 ) ماشین آلات ( ارقام به میلیون ریال ) 

الف – 5 ) تاسیسات : ( ارقام به میلیون ریال )

الف - 6 ) وسایل نقلیه ( راقام به میلیون ریال ) 

الف – 7 ) تجهیزات اداری :

الف – 8 ) هزینه های قبل از بهره برداری :

جمع کل سرمایه گذاری ثابت :

 

فصل دوم – هزینه های جاری 

 ب : هزینه های جاری :

ب – 1 ) مواد اولیه و نهاده های تولید :

ب – 2 ) حقوق و دستمزد ( پرسنل تولیدی ) :

پرسنل غیر تولیدی :

ب – 3 ) هزینه نگهداری و تعمیرات :

ب – 4 ) هزینه استهلاک :

ب – 5 ) سوخت و انرژی :

جمع هزینه های جاری طرح :

سرمایه در گردش :

جمع کل سرمایه گذاری طرح :

ج : قیمت تمام شده محصول :

د : فروش :

سود ناویژه :

محاسبه نقطه سر به سر تولید :

سود ویژه :

محاسبه کارمزد وام :

جدول بازپرداخت اصل و کارمزد تسهیلات :

 

فصل سوم -  شرح فرآیند و اطلاعات فنی مورد نیاز 

 پیشگفتار :

ساختمان لامپ 

مکانیزم کار لامپ 

استارت لامپ 

نقش ترانس در لامپ 

کیفیت نور لامپ مهتابی 

مقاومت الکتریکی و جریان در مدار: 

کوتاه شدگی مدار: 

محافظت سیم ها از کوتاه شدگی مدار: 

ساختمان فیوز فشنگی با توپی پیچی: 

ممنوع شدن لامپ های حبابی رشته ای

لامپ های روشنایی

لامپهای التهابی - رشته ای 

لامپ فلورسنت 

نمونه ای از لامپهای هالوژن 

لامپ هالوژن 

لامپ زینان 

نمونه ای از لامپهای زینان 

لامپهای لوله ای 

لامپ شمعی 

لامپهای انعکاسی یا جیوه ای 

لامپهای کریپتون 

مهم‌ترین‌ خصیصه‌های‌ CFL 

مقولات‌ 

چالش‌ 

چشم‌انداز آینده‌ 

جمع بندی

 

فصل چهارم - نتیجه گیری 

 نتیجه گیری

 

مقدمه :

صنایع الکتریکی به عنوان یکی از صنایع پیشرو دنیای صنعت توانسته است موجب تحول عظیمی در اقتصاد بسیاری از کشور ها منجمله کشور های خاور دور گشته است ، اشتغالزایی مناسب ، سودآوری بالا و دوره کوتاه بازگشت سرمایه ، این صنعت را به یکی از جذابترین حوزه های سرمایه گذاری تبدیل کرده است .

لامپهای فلورسنت به عنوان یکی از محصولات الکتریکی برای روشنایی بسیاری از امکان به کار می رود . مزیت اصلی لامپای فلورسنت ایجاد نور یکنواخت بدون ایجاد خیرگی می باشد ، و به دلیل مصرف اندک برق درسطح وسیلی مورد استفاده قرار می گیرد ، استفاده فراوان از انواع و اشکال مختلف این لامپها ( میله ای ، حلقوی و ... ) در روشنایی محیط کارگاهها و کارخانه ها و بیمارستانها و مدارس ، دانشگاهها و تابلوهای برق فروشگاهها ، اهمیت تولید این محصول و لوازم جانبی آن مانند ترانس و استارت را عیان می سازد . 

مضافا اینکه ترکیب نور لامپای فلورسند و نور زرد لامپهای رشته ای برای حفظ بهداشت و سلامت چشم مورد تائید پزشکان می باشد .

از دیگر سو نیاز این طرح برای بکارگیری نیرویهای متخصص و فاقد تخصص فرصت مناسبی را برای اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاهی بلاخص در زمینه های مهندسی برق و آموزش افراد کم تخصص ، در حسن کار ایجاد نماید ، ضمن اینکه با توجه به ماهید این فعالیت تولیدی ، می توان از نیروی کار بانوان در رده های تخصصی و کارگری نیز به نحو مقتضی استفاده کرد .

پروژه کارآفرینی تولید ترانس مهتابی40وات و 20وات

پروژه کارآفرینی تولید سرکه صنعتی

- 1 مقدمه : 

معمولاً با اضافه نمودن مادر سرکه به آب سیب یا امثال آن، سرکه تهیه می‌کنند. عمل اکسید شدن را باکتری استوباکتر انجام می‌دهد. این باکتری در سال ۱۸۶۴ م توسط لوئی پاستور کشف شد.

استفاده از سرکه در پخت و پز برای طعم و مزه دادن به انواع غذاها از سرکه به عنوان نوعی چاشنی استفاده می‌کنند. در تهیه انواع ترشی هم این ماده بسیار کاربرد دارد.

 

موضوع:

پروژه کارآفرینی تولید سرکه صنعتی

فهرست مطالب

فصل اول - کلیات

 

1- 1 مقدمه

1 – 2 نام کامل پروژه و محل اجرای آن

محل اجرا

1 – 3 – مشخصات متقاضیان

1 – 4 – دلایل انتخاب پروژه

1 – 5 میزان مفید بودن پروژه برای جامعه

1 – 6 - وضعیت و میزان اشتغالزایی

تاریخچه و سابقه مختصر پروژه

تولید سرکه

استفاده از سرکه در پخت و پز

سرکه مالت

سرکه سفید

سرکه حنایی رنگ

سرکه برنج

خاصیت پاک‌کنندگی

مصارف دارویی

گونه‌های سرکه

خاصیت پاک کنندگی

مصارف دارویی

خواص سرکه سیب

مجوز های قانونی 

مراحل صدور جواز تاسیس 

شرایط عمومی متقاضیان ( اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی ) دریافت جواز تاسیس

1-   اشخاص حقیقی

2-   اشخاص حقوقی

مدارک مورد نیاز

اصلاحیه جواز تاسیس

تعریف

صدور پروانه بهره برداری

مراحل صدور توسعه پروژه

 

فصل دوم - روش انجام کار

 

گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه

بازدید از تولید پودر گوشت و استخوان

جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده

فهرست تجهیزات و ماشین آلات و وسایل آزمایشگاهی مورد نیاز و برآورد قیمت آنها

فهرست مواد مصرفی مورد نیاز

مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار

پرسنل غیر تولیدی

پرسنل تولیدی

روشهای بازاریابی و تبلیغات جهت ( جهت فروش کالا )

 

فصل سوم - امور مالی پروژه

 

1- سرمایه گذاری ثابت پروژه

1-1- زمین

2-1- محوطه سازی

3-1- ساختمانها

4-1- تأسیسات و تجهیزات

5-1- ماشین آلات و تجهیزات و وسایل آزمایشگاهی

6-1- وسایط نقلیه و وسایل حمل و نقل داخل کارخانه

7-1- تجهیزات اداری و کارگاهی

8-1- هزینه های قبل از بهره برداری

جدول هزینه های ثابت پروژه

2- هزینه های جاری پروژه

1-2- مواد اولیه و بسته بندی

2-2- حقوق و دستمزد پرسنل غیر تولیدی

3-2- حقوق و دستمزد پرسنل تولیدی

4-2- هزینه سوخت و انرژی

5-2- استهلاک و تعمیر و نگهداری

جدول هزینه های جاری پروژه

جدول هزینه های ثابت و متغیر تولید

سرمایه در گردش

جدول سرمایه گذاری

توجیه اقتصادی محصول

ظرفیت تولید

قیمت فروش واحد

فروش کل

قیمت تمام شده هر واحد تولید

محاسبه نقطه سر به سر

میزان فروش در نقطه سر به سر

سود ناویژه

محاسبه سود ویژه

سود عملیاتی

سود ویژه قبل از کسر مالیات

نرخ برگشت سرمایه

دوره برگشت سرمایه

 

فصل چهارم - جمع بندی – نتیجه گیری و پیشنهادات

 

نتایج حاصله از اجرای پروژه

 

1- 1 مقدمه : 

معمولاً با اضافه نمودن مادر سرکه به آب سیب یا امثال آن، سرکه تهیه می‌کنند. عمل اکسید شدن را باکتری استوباکتر انجام می‌دهد. این باکتری در سال ۱۸۶۴ م توسط لوئی پاستور کشف شد.

استفاده از سرکه در پخت و پز برای طعم و مزه دادن به انواع غذاها از سرکه به عنوان نوعی چاشنی استفاده می‌کنند. در تهیه انواع ترشی هم این ماده بسیار کاربرد دارد.

سرکه صفرا شکن است قلب را زنده و عقل را محکم میکند شهوت زنا را قطع میکند و حیوانات شکم را میکشد سرکه ای که از شراب بدست آمده باشد لثه را محکم میکند و خداوند و ملائکه اش برسفره ای که سرکه و نمک در آن است درود میفرستند و سزاوار آن است که در آغاز خوردن با نمک شروع و پس از آن با سرکه تمام کنند و شایسته است به عنوان نان خورشت خورده شود.

 

1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :

تولید سرکه صنعتی با ظرفیت 1500 تن در سال

 

محل اجرا :

 

1 – 3 – مشخصات متقاضیان :

نام نام خانوادگی مدرک تحصیلی  تلفن

 

1 – 4 – دلایل انتخاب طرح :

توجه به خودکفایی این صنعت در دولت و همجنین نیاز بازار داخلی به تولید این محصول با توجه به این که تولید سرکه صنعتی می تواند به رشد و شکوفایی اقتصادی کشور کمکی هر چند کوچک نماید و با در نظر گرفتن فواید بسیار زیادی که سرکه دارد این طرح را برای اجرا انتخاب کرده ام.

 

1 – 5 میزان مفید بودن طرح برای جامعه :

این طرح از جهات گوناگون برای جامعه مفید است ، شکوفایی اقتصادی و خودکفایی در تولید یکی از محصولات ، سوددهی و بهبود وضعیت اقتصادی ، اشتغالزایی ، استفاده از نیروی انسانی متخصص در پرورش کالای داخلی و بهره گیری از سرمایه ها و داشته های انسانی در بالندگی کشور .

 

1 – 6  - وضعیت و میزان اشتغالزایی :

تعداد اشتغالزایی این طرح 24 نفر میباشد .

تاریخچه و سابقه مختصر طرح :

سرکه ، مایع ترشی است که از اکسید شدن اتانول موجود در آب سیب ، ماء الشعیر و موادی از این قبیل بدست می‌آید. معمولاً 3 تا 5 درصد از حجم سرکه‌ها، اسید سیتریک می‌باشد. البته سرکه‌های طبیعی، اسید تارتریک و اسید سیتریک کمتری دارند.

  طرح کسب کار تولید سرکه

پروژه کارآفرینی تولید توپ ورزشی

1- 1 مقدمه : 

توپ در ورزش چیزی است کروی که با حرکت دادن آن، با دست یا پا و گاه با سر، بازی یا ورزش انجام می‌شود و هدف بازی به آن وابسته است.

ورزش‌های توپی

•    فوتبال 

•    بسکتبال 

•    والیبال 

•    هندبال 

•    واترپولو 

•    راگبی 

•    فوتبال استرالیایی 

•    فوتبال آمریکایی 

•    تنیس 

•    سافت‌بال 

•    بیسبال 

•    هندبال 

•    پینگ پنگ 

 

موضوع:

پروژه کارآفرینی تولید توپ ورزشی

فهرست مطالب

فصل اول - کلیات

 

1- 1 مقدمه

1 – 2 نام کامل پروژه و محل اجرای آن

محل اجرا

1 – 3 – مشخصات متقاضیان

1 – 4 – دلایل انتخاب پروژه

1 – 5 میزان مفید بودن پروژه برای جامعه

1 – 6 - وضعیت و میزان اشتغالزایی

تاریخچه و سابقه مختصر پروژه

فوتبال

فوتبال استرالیایی

فوتبال گیلیک

لیگ راگبی

اتحادیه راگبی

گیریدون فوتبال

توپ والیبال

تستهای فیفا برای تایید نهایی

محیط دایره

گردی

جذب آب

وزن

یکنواختی جهش توپ

افت فشار

مجوز های قانونی

مراحل صدور جواز تاسیس

شرایط عمومی متقاضیان ( اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی ) دریافتجواز تاسیس   

1-   اشخاص حقیقی

2-   اشخاص حقوقی

مدارک مورد نیاز

اصلاحیه جواز تاسیس

تعریف

صدور پروانه بهره برداری

مراحل صدور توسعه پروژه

 

فصل دوم - روش انجام کار

 

گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه

بازدید از  کارخانه تولید توپ ورزشی

جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده

فهرست تجهیزات مورد نیاز و برآورد قیمت آنها

مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار

حقوق و دستمزد پرسنل غیر تولیدی

حقوق و دستمزد پرسنل تولیدی

روشهای بازاریابی و تبلیغات جهت ( جهت جذب مشتریان)

 

فصل سوم - امور مالی پروژه

 

1- سرمایه گذاری ثابت پروژه

1-1- زمین محل اجرای پروژه

2-1- محوطه سازی

3-1- ساختمان ها

4-1- تأسیسات و تجهیزات

5-1- ماشین آلات و تجهیزات و وسایل آزمایشگاهی

6-1- وسایل نقلیه و وسایل حمل و نقل داخل کارخانه

7-1- تجهیزات اداری و کارگاهی

8-1- هزینه های قبل از بهره برداری

جدول هزینه های ثابت پروژه

2- هزینه های جاری پروژه

1-2- حقوق و دستمزد

حقوق و دستمزد پرسنل غیر تولیدی

حقوق و دستمزد پرسنل تولیدی

2-2- مواد اولیه و بسته بندی

3-2- هزینه سوخت و انرژی

4-2-استهلاک و تعمیر و نگهداری

جدول هزینه های جاری پروژه

جدول هزینه های ثابت و متغیر تولید

سرمایه در گردش

جدول سرمایه گذاری

ظرفیت تولید

قیمت فروش واحد

فروش کل

قیمت تمام شده هر واحد تولید

محاسبه نقطه سر به سر

میزان فروش در نقطه سر به سر

سود ناویژه

محاسبه سود ویژه

سود عملیاتی

سود ویژه قبل از کسر مالیات

نرخ برگشت سرمایه

دوره برگشت سرمایه

 

فصل چهارم - جمع بندی – نتیجه گیری و پیشنهادات

 

نتایج حاصله از اجرای پروژه

 

1- 1 مقدمه : 

توپ در ورزش چیزی است کروی که با حرکت دادن آن، با دست یا پا و گاه با سر، بازی یا ورزش انجام می‌شود و هدف بازی به آن وابسته است.

ورزش‌های توپی

• فوتبال 

• بسکتبال 

• والیبال 

• هندبال 

• واترپولو 

• راگبی 

• فوتبال استرالیایی 

• فوتبال آمریکایی 

• تنیس 

• سافت‌بال 

• بیسبال 

• هندبال 

• پینگ پنگ 

 

1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :

تولید توپ ورزشی

 

محل اجرا :

 

 

1 – 3 – مشخصات متقاضیان :

نام نام خانوادگی مدرک تحصیلی  تلفن

 

 

1 – 4 – دلایل انتخاب طرح :

توجه به خودکفایی این صنعت و همجنین نیاز بازار داخلی به تولید این محصول با توجه به این که تولید توپ ورزشی می تواند به رشد و شکوفایی اقتصادی کشور کمکی هر چند کوچک نماید و با در نظر گرفتن علاقه خود به فعالیت های تولیدی این طرح را برای اجرا انتخاب کرده ام.

دانلود آموزش ساخت توپ ورزشی