در این طرح از فرایند تولید نخ در ماشین ریسندگی اصطکاکی استفاده می شود . از این روش برای تولید نخ های نمره 1 تا 25 متریک استفاده می گردد و نخ های ضخیم نیز معمولاً برای تولید و بافت پتو و سایر منسوجات ضخیم به ئکار می رود.
برای تولید این نخ از الیاف طبیعی و مصنوعی و مخلوط آن ها و نیز الیاف مخلوط حاصل از ضایعات نساجی استفاده می گردد. فتیله های حاصل از ماشین کاردینگ، ورودی دستگاه را تشکیل می دهند. این فتیله ها ابتدا توسط یک جفت غلطک تغذیه وارد قسمت کاردینگ می گردند. سیلندر کارد که از
موضوع:
پروژه کارآفرینی تولید نخ متوسط و ضخیم از ضایعات نساجی
فهرست مطالب
فصل اول - کلیات
1- 1 مقدمه
1 – 2 نام کامل پروژه و محل اجرای آن
محل اجرا
1 – 3 – مشخصات متقاضیان
1 – 4 – دلایل انتخاب پروژه
1 – 5 میزان مفید بودن پروژه برای جامعه
1 – 6 - وضعیت و میزان اشتغالزایی
تاریخچه و سابقه مختصر پروژه
انواع تکمیل
تکمیل موقت
تکمیل دائم
تکمیل ثابت
شستشوی کالای نساجی
آهار زنی و آهار گیری
مرسریزاسیون
سفیدگری
فرآیند تولید
مجوز های قانونی
مراحل صدور جواز تاسیس
شرایط عمومی متقاضیان ( اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی ) دریافتجواز تاسیس
1- اشخاص حقیقی
2- اشخاص حقوقی
مدارک مورد نیاز
اصلاحیه جواز تاسیس
تعریف:
صدور پروانه بهره برداری
مراحل صدور توسعه پروژه
فصل دوم - روش انجام کار
گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه
بازدید از کارخانه تولید نرخ فرنخ در استان قزوین
جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده
فهرست تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز و برآورد قیمت آنها (ارقام به میلیون ریال)
فهرست مواد مصرفی مورد نیاز
مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار
پرسنل غیر تولیدی (ارقام به میلیون ریال)
پرسنل تولیدی (ارقام به میلیون ریال)
روشهای بازاریابی و تبلیغات جهت ( جهت فروش کالا )
فصل سوم - امور مالی پروژه
1- سرمایه گذاری ثابت پروژه
1-1- زمین
2-1- محوطه سازی
3-1- ساختمانها
4-1- تأسیسات و تجهیزات (ارقام به میلیون ریال)
5-1- ماشین آلات و تجهیزات و (ارقام به میلیون ریال)
6-1- وسایط نقلیه (ارقام به میلیون ریال)
7-1- تجهیزات اداری (ارقام به میلیون ریال)
8-1- هزینه های قبل از بهره برداری (ارقام به میلیون ریال)
جدول هزینه های ثابت پروژه
2- هزینه های جاری پروژه
1-2- مواد اولیه و بسته بندی
2-2- حقوق و دستمزد پرسنل غیر تولیدی (ارقام به میلیون ریال)
3-2- حقوق و دستمزد پرسنل تولیدی (ارقام به میلیون ریال)
4-2- هزینه سوخت و انرژی
5-2- استهلاک (ارقام به میلیون ریال)
6-2- تعمیر و نگهداری (ارقام به میلیون ریال)
جدول هزینه های جاری پروژه
جدول هزینه های ثابت و متغیر تولید
سرمایه در گردش
جدول سرمایه گذاری (ارقام به میلیون ریال)
توجیه اقتصادی محصول
سرمایه گذاری کل
سهم آورده متقاضی
سهم تسهیلات
دوره بازگشت سرمایه
سود ویژه
قیمت تمام شده محصول
فروش
محاسبه نقطه سر به سر تولید
محاسبه کارمزد وام
عقد مشارکت مدنی
عقد فروش اقساطی
جدول بازپرداخت اصل و کارمزد تسهیلات (ارقام به میلیون ریال)
فصل چهارم - جمع بندی – نتیجه گیری و پیشنهادات
نتایج حاصله از اجرای پروژه
سود ناویژه
سود ویژه
1- 1 مقدمه :
در این طرح از فرایند تولید نخ در ماشین ریسندگی اصطکاکی استفاده می شود . از این روش برای تولید نخ های نمره 1 تا 25 متریک استفاده می گردد و نخ های ضخیم نیز معمولاً برای تولید و بافت پتو و سایر منسوجات ضخیم به ئکار می رود.
برای تولید این نخ از الیاف طبیعی و مصنوعی و مخلوط آن ها و نیز الیاف مخلوط حاصل از ضایعات نساجی استفاده می گردد. فتیله های حاصل از ماشین کاردینگ، ورودی دستگاه را تشکیل می دهند. این فتیله ها ابتدا توسط یک جفت غلطک تغذیه وارد قسمت کاردینگ می گردند. سیلندر کارد که از پوشش سوزنی برخوردار است موجب می گردد که الیاف از یکدیگر جدا شده و به خط جدایی و سیلندر مشبک وارد می گردد. این دو سیلندر مشبک توسط یک تسمه موتور به حرکت درآمده و در یک جهت گردش می نمایند. حرکت هم جهت دو سیلندر موجب می گردد یک نیروی اصطکاکی مکانیکی در خط جدایی ایجاد گردد. این نیروی اصطکاکی باعث می شود که رشته های حاصل از قسمت کاردینگ ابتدا بر روی یکدیگر قرار گرفته و سپس به دور هم تابیده گردند. مکیدن هوا از درون شبکه های دو سیلندر مشبک به انجام پروسه و جدا نمودن گردوغبار و ضایعات از الیاف کمک می کند.
به منظور تولید نمودن نخ های مقاوم تر در هنگام تولید نخ با الیاف حاصل از ضایعات نساجی و یا سایر موارد خاص این دستگاه قادر است که یک نخ مغزی بین الیاف قرار داده و الیاف را به دور آن بتاباند. ماشینی که در ریسندگی نخ به روش اصطکاکی مورد استفاده قرار می گیرد به نام ماشین DREF2 نامیده می شود. این دستگاه قادر است که انواع مختلف الیاف طبیعی- مصنوعی و مخلوط آن ها با الیاف مصنوعی را تولید نماید.
نخ های حاصل از این دستگاه در قسمت خروجی به دور یک بوبین استوانه ای پیچیده می شود.
وزن هر بوبین پس از پیچیدن نخ بالغ بر 6 تا 8 کیلوگرم است که مستقیماً توسط ماشین های بافندگی مورد استفاده قرار می گیرد.
1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :
تولید نخ متوسط تا ضخیم از ضایعات نخی با ظرفیت 150 تن در سال
محل اجرا :
1 – 3 – مشخصات متقاضیان :
نام نام خانوادگی مدرک تحصیلی تلفن
1 – 4 – دلایل انتخاب طرح :
توجه به خودکفایی این صنعت در دولت و همجنین نیاز بازار داخلی به تولید این محصول با توجه به این که تولید نخ می تواند به رشد و شکوفایی اقتصادی کشور کمکی هر چند کوچک نماید و با در نظر گرفتن علاقه خود به تولید های کارگاهی صنعتی این طرح را برای اجرا انتخاب کرده ام.
1 – 5 میزان مفید بودن طرح برای جامعه :
این طرح از جهات گوناگون برای جامعه مفید است ، شکوفایی اقتصادی و خودکفایی در تولید یکی از محصولات ، سوددهی و بهبود وضعیت اقتصادی ، اشتغالزایی ، استفاده از نیروی انسانی متخصص در پرورش کالای داخلی و بهره گیری از سرمایه ها و داشته های انسانی در بالندگی کشور .
با توجه به رشد روز افزون جمعیت و احداث ساختمان های زیاد و توسعه بخش مسکن در صنعت ساختمان و از طرفی نیاز اغلب واحدهای تولیدی دیگر صنایع به این قطعات که جزئی از یک کالای ساخته شده و محصول نهایی آنان می یاشد، لزوم ایجاد و گسترش این قبیل واحد های تولیدی مشاهده می گردد. همچنین با توجه به واردات اینگونه تولیدات و عدم جوابگویی چند واحد تولیدی در سطح کشور امید آن می رود که با فعالیت این واحدها از خروج میزان قابل توجهی ارز جلوگیری به عمل آید.
موضوع:
پروژه کارآفرینی تولید یراق آلات
فهرست مطالب
فصل اول - کلیات
1- 1 مقدمه
1 – 2 نام کامل پروژه و محل اجرای آن
محل اجرا
1 – 3 – مشخصات متقاضیان
1 – 4 – دلایل انتخاب پروژه
1 – 5 میزان مفید بودن پروژه برای جامعه
1 – 6 - وضعیت و میزان اشتغالزایی
تاریخچه و سابقه مختصر پروژه
فرآیند تولید
دید کلی
شکل واقعی فلزات
اختلافات عمده فلزات و دیگر جامدات و مایعات
مقاومت فلز
تخریب فلزات با عوامل غیر خوردگی
فرایند خودبهخودی و فرایند غیرخودبهخودی
جنبههای اقتصادی فرایند خوردگی
پوششهای رنگها و جلاها
پوششهای فسفاتی و کروماتی
پوششهای اکسید فلزات
پوششهای گالوانیزه
پوششهای قلع
پوششهایکادمیم
فولاد زنگنزن
مجوز های قانونی
مراحل صدور جواز تاسیس
شرایط عمومی متقاضیان ( اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی ) دریافتجواز تاسیس
1- اشخاص حقیقی
2- اشخاص حقوقی
مدارک مورد نیاز
اصلاحیه جواز تاسیس
تعریف
صدور پروانه بهره برداری
مراحل صدور توسعه پروژه
فصل دوم - روش انجام کار
گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه
بازدید از محل تولید غذای کودک
جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده
فهرست تجهیزات مورد نیاز و برآورد قیمت آنها
مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار
حقوق و دستمزد پرسنل غیر تولیدی
حقوق و دستمزد پرسنل تولیدی
روشهای بازاریابی و تبلیغات جهت ( جهت جذب مشتریان)
فصل سوم - امور مالی پروژه
1- سرمایه گذاری ثابت پروژه
1-1- زمین محل اجرای پروژه
2-1- محوطه سازی
3-1- ساختمان ها
4-1- تأسیسات و تجهیزات
5-1- ماشین آلات و تجهیزات و وسایل آزمایشگاهی
6-1- وسایل نقلیه و وسایل حمل و نقل داخل کارخانه
7-1- تجهیزات اداری و کارگاهی
8-1- هزینه های قبل از بهره برداری
جدول هزینه های ثابت پروژه
2- هزینه های جاری پروژه
1-2- حقوق و دستمزد
حقوق و دستمزد پرسنل غیر تولیدی
حقوق و دستمزد پرسنل تولیدی
2-2- مواد اولیه و بسته بندی
3-2- هزینه سوخت و انرژی
4-2-استهلاک و تعمیر و نگهداری
جدول هزینه های جاری پروژه
جدول هزینه های ثابت و متغیر تولید
سرمایه در گردش
جدول سرمایه گذاری
ظرفیت تولید
قیمت فروش واحد
فروش کل
قیمت تمام شده هر واحد تولید
محاسبه نقطه سر به سر
میزان فروش در نقطه سر به سر
سود ناویژه
محاسبه سود ویژه
سود عملیاتی
سود ویژه قبل از کسر مالیات
نرخ برگشت سرمایه
دوره برگشت سرمایه
فصل چهارم - جمع بندی – نتیجه گیری و پیشنهادات
نتایج حاصله از اجرای پروژه
1- 1 مقدمه :
با توجه به رشد روز افزون جمعیت و احداث ساختمان های زیاد و توسعه بخش مسکن در صنعت ساختمان و از طرفی نیاز اغلب واحدهای تولیدی دیگر صنایع به این قطعات که جزئی از یک کالای ساخته شده و محصول نهایی آنان می یاشد، لزوم ایجاد و گسترش این قبیل واحد های تولیدی مشاهده می گردد. همچنین با توجه به واردات اینگونه تولیدات و عدم جوابگویی چند واحد تولیدی در سطح کشور امید آن می رود که با فعالیت این واحدها از خروج میزان قابل توجهی ارز جلوگیری به عمل آید.
1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :
تولید یراق آلات
محل اجرا :
1 – 3 – مشخصات متقاضیان :
نام نام خانوادگی مدرک تحصیلی تلفن
1 – 4 – دلایل انتخاب طرح :
توجه به خودکفایی این صنعت و همجنین نیاز بازار داخلی به تولید این محصول با توجه به این که تولید یراق آلات می تواند به رشد و شکوفایی اقتصادی کشور کمکی هر چند کوچک نماید و با در نظر گرفتن علاقه خود به فعالیت های صنعتی این طرح را برای اجرا انتخاب کرده ام.
1 – 5 میزان مفید بودن طرح برای جامعه :
این طرح از جهات گوناگون برای جامعه مفید است ، شکوفایی اقتصادی و خودکفایی در تولید یکی از محصولات ، سوددهی و بهبود وضعیت اقتصادی ، اشتغالزایی ، استفاده از نیروی انسانی متخصص در پرورش کالای داخلی و بهره گیری از سرمایه ها و داشته های انسانی در بالندگی کشور .
1 – 6 - وضعیت و میزان اشتغالزایی :
تعداد اشتغالزایی این طرح 15 نفر میباشد .
تاریخچه و سابقه مختصر طرح :
فرآیند تولید:
ابتدا ورق های روغنی توسط گیوتین در اندازه های مورد نظر برش داده می شود سپس این ورق ها زیر دستگاه پرس قرار گرفته و با توجه به قالب های نصب شده در هر دستگاه قطعات متفاوتی به دست می آید. بعضی از قطعات نیز توسط دستگاه سری تراش ساخته می شود. قطعات تولید شده از نظر کیفی کنترل گردیده و در صورت لزوم به قسمت آبکاری جهت انجام عملیات مربوطه منتقل و پس از اطمینان از سلامت قطعه عملیات مونتاژ و بسته بندی صورت می گیرد و سپس به انبار جهت عرضه به بازار عرضه می گردد.
فلز مادهای است که میتوان آن را صیقل داده و براق کرد، یا به طرحهای گوناگون در آورد و از آن مفتولهای سیمی ظریف تهیه کرد. فلز جسمی است که آزمایشهای مربوط به گرما و مهمتر از همه جریان الکتریکی را به خوبی هدایت میکند. فلزات با یکدیگر فرق زیادی دارند، از جمله در رنگ و سختی و نرمی ، تعدادی از آنها ممکن است به آسانی خم شده و یا خیلی محکم و مقاوم باشند.
کمپوت نوعی خوراک شیرین است که از پختن میوه های درسته یا تکه شده مثل سیب، گلابی، هلو، گیلاس، توت فرنگی، آلو و ... به همراه شکر تهیه می شود. معمولاً آب موجود در کمپوت از مربا، ژله و کنسرو بیشتر است. به کمپوت می توان انواع ادویه جات را هم اضافه نمود.
همچنین کمپوت به نوعی نوشیدنی سنتی در کشور لهستان هم اطلاق می شود. در اواسط دهه 1980، 60 درصد از نوشیدنی هایی که مردم لهستان استفاده می نمودند، شامل کمپوت و دیگر تولیدات خانگی از این دسته می شد. البته امروزه این رقم به 30 درصد کاهش یافته است و در بیشتر موارد، به جای کمپوت از نوشیدنی چای به همراه لیمو استفاده می کنند (مردمان لهستان عادت دارند که چای را نه تنها بعد از غذا، بلکه همراه با غذا هم مصرف کنند). البته کسی نمی تواند کمپوت را در رستوران ها یا سوپر مارکت های کشور لهستان پیدا کند، چون مردم این کشور، کمپوت را نوعی نوشیدنی خانگی به حساب می آورند که باید در خانه تهیه شود. امروزه در این کشور، استفاده از کمپوت و چای به جای انواع آب میوه رایج شده است.
1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :
تولید کمپوت کنسانتره
موضوع:
پروژه کارآفرینی تولید کمپوت کنسانتره
فهرست مطالب
فصل اول - کلیات
1- 1 مقدمه
1 – 2 نام کامل پروژه و محل اجرای آن
محل اجرا
1 – 3 – مشخصات متقاضیان
1 – 4 – دلایل انتخاب پروژه
1 – 5 میزان مفید بودن پروژه برای جامعه
1 – 6 - وضعیت و میزان اشتغالزایی
تاریخچه و سابقه مختصر پروژه
کنسانتره
مجوز های قانونی
مراحل صدور جواز تاسیس
شرایط عمومی متقاضیان ( اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی ) دریافتجواز تاسیس
1- اشخاص حقیقی
2- اشخاص حقوقی
مدارک مورد نیاز
اصلاحیه جواز تاسیس
تعریف
صدور پروانه بهره برداری
مراحل صدور توسعه پروژه
فصل دوم - روش انجام کار
گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه
بازدید از محل تولید کمپوت کنسانتره
جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده
فهرست تجهیزات مورد نیاز و برآورد قیمت آنها
مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار
حقوق و دستمزد پرسنل غیر تولیدی
حقوق و دستمزد پرسنل تولیدی
روشهای بازاریابی و تبلیغات جهت ( جهت جذب مشتریان)
فصل سوم - امور مالی پروژه
1- سرمایه گذاری ثابت پروژه
1-1- زمین محل اجرای پروژه
2-1- محوطه سازی
3-1- ساختمان ها
4-1- تأسیسات و تجهیزات
5-1- ماشین آلات و تجهیزات و وسایل آزمایشگاهی
6-1- وسایل نقلیه و وسایل حمل و نقل داخل کارخانه
7-1- تجهیزات اداری و کارگاهی
8-1- هزینه های قبل از بهره برداری
جدول هزینه های ثابت پروژه
2- هزینه های جاری پروژه
1-2- حقوق و دستمزد
حقوق و دستمزد پرسنل غیر تولیدی
حقوق و دستمزد پرسنل تولیدی
2-2- مواد اولیه و بسته بندی
3-2- هزینه سوخت و انرژی
4-2-استهلاک و تعمیر و نگهداری
جدول هزینه های جاری پروژه
جدول هزینه های ثابت و متغیر تولید
سرمایه در گردش
جدول سرمایه گذاری
ظرفیت تولید
قیمت فروش واحد
فروش کل
قیمت تمام شده هر واحد تولید
محاسبه نقطه سر به سر
میزان فروش در نقطه سر به سر
سود ناویژه
سود ویژه
سود عملیاتی
سود ویژه قبل از کسر مالیات
نرخ برگشت سرمایه
دوره برگشت سرمایه
فصل چهارم - جمع بندی – نتیجه گیری و پیشنهادات
نتایج حاصله از اجرای پروژه
1- 1 مقدمه :
کمپوت نوعی خوراک شیرین است که از پختن میوه های درسته یا تکه شده مثل سیب، گلابی، هلو، گیلاس، توت فرنگی، آلو و ... به همراه شکر تهیه می شود. معمولاً آب موجود در کمپوت از مربا، ژله و کنسرو بیشتر است. به کمپوت می توان انواع ادویه جات را هم اضافه نمود.
همچنین کمپوت به نوعی نوشیدنی سنتی در کشور لهستان هم اطلاق می شود. در اواسط دهه 1980، 60 درصد از نوشیدنی هایی که مردم لهستان استفاده می نمودند، شامل کمپوت و دیگر تولیدات خانگی از این دسته می شد. البته امروزه این رقم به 30 درصد کاهش یافته است و در بیشتر موارد، به جای کمپوت از نوشیدنی چای به همراه لیمو استفاده می کنند (مردمان لهستان عادت دارند که چای را نه تنها بعد از غذا، بلکه همراه با غذا هم مصرف کنند). البته کسی نمی تواند کمپوت را در رستوران ها یا سوپر مارکت های کشور لهستان پیدا کند، چون مردم این کشور، کمپوت را نوعی نوشیدنی خانگی به حساب می آورند که باید در خانه تهیه شود. امروزه در این کشور، استفاده از کمپوت و چای به جای انواع آب میوه رایج شده است.
1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :
تولید کمپوت کنسانتره
محل اجرا :
1 – 3 – مشخصات متقاضیان :
نام نام خانوادگی مدرک تحصیلی تلفن
1 – 4 – دلایل انتخاب طرح :
توجه به خودکفایی این صنعت و همجنین نیاز بازار داخلی به تولید این محصول با توجه به این که تولید کمپوت کنسانتره می تواند به رشد و شکوفایی اقتصادی کشور کمکی هر چند کوچک نماید و با در نظر گرفتن علاقه خود به فعالیت های تولیدی این طرح را برای اجرا انتخاب کرده ام.
1 – 5 میزان مفید بودن طرح برای جامعه :
این طرح از جهات گوناگون برای جامعه مفید است ، شکوفایی اقتصادی و خودکفایی در تولید یکی از محصولات ، سوددهی و بهبود وضعیت اقتصادی ، اشتغالزایی ، استفاده از نیروی انسانی متخصص در پرورش کالای داخلی و بهره گیری از سرمایه ها و داشته های انسانی در بالندگی کشور .
1 – 6 - وضعیت و میزان اشتغالزایی :
تعداد اشتغالزایی این طرح 12 نفر میباشد .
تاریخچه و سابقه مختصر طرح :
آب میوه، مایعی است که معمولاً در گیاهان یافت می شود. مثلاً آب پرتقال، عصاره میوه درخت پرتقال می باشد. آب میوه یکی از نوشیدنی های رایج مردم دنیاست. هر آب میوه ای میزان خلوص مشخصی دارد. در برخی کشورها، آب میوه ها، 100 درصد خالص هستند. البته در بیشتر جاها آب میوه ها طبیعی نیستند. کارخانجات تولید کننده آب میوه، از میوه ها اسانس یا عصاره تهیه می نمایند و از مخلوط نمودن این اسانس با شکر و آب، انواع آب میوه تهیه می کنند. این نوع آب میوه ها به دلیل داشتن شکر، تنها انرژی زا بوده و معمولاً خواص زیادی ندارند. اما آب میوه های تازه سرشار از انواع ویتامین ها و املاح بوده و ارزش غذایی بسیار بالایی دارند.
اغلب افراد سعی می کنند که در وعده ی صبحانه، یک لیوان آب میوه تازه بنوشند تا ویتامین های مورد نیاز بدنشان در طول روز تامین شود.
معمولاً از میوه های آناناس، انبه، پرتقال، سیب، آلبالو، گیلاس، انگور، زرد آلو ،هلو و انار آب میوه تهیه می کنند.